Bordeaux

Bordeaux on viinin, oopperan ja hyvän ruoan kaupunki. Monet nähtävyydet kompaktisti keskustassa. Bordeaux’n kaupunki on viime vuosien aikana siistiytynyt huomattavasti ja siitä on tullut miellyttävä kohde vierailijalle. Bordeaux’n keskustassa on aiempaa suurempi kävelykatujen alue, siellä on city-pyörät, katedraalin ympäristö on täynnä mukavia kahviloita ja raitiovaunulla pääsee kätevästi keskustassa. Aivan uusinta uutta on viinitalo Cité du Vin, joka kokoaa yhteen viinikulttuuria kaikkialta maailmasta. Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde!

Kaupunkikuvaa historiallisen rakennuksen parvekkeelta Bordeaux.

Vietä lomaasi Bordeaux’ssa ranskaa opiskellen. Katso lisää BORDEAUX’N KIELIKURSSIT.

Bordeaux on viinikaupunki

Bordeaux on vahvasti viiniin sidoksissa. Kaupunki on antanut nimensä ympäröivälle viininkasvatusalueelle ja sen tuottamalle viinille. Viinitiloille voit lähteä opastetulle retkelle, näin sinun ei itse tarvitse ajaa autoa. Myös polkupyörä on loistava väline viinipellolta toiselle liikkumiseen. Bordeaux’ssa järjestetään joka vuosi upea viinitapahtuma, jollaista ei ole toista. Grand Cru -tapahtumaan pääset osallistumaan kauttamme. Katso tästä erilaisia ehdotuksiamme.

ERIKOISTAPAHTUMA BORDEAUX GRANDS CRUS

SAINT EMILIONIN VIINIALUE FILLARILLA

Golfaajille valinnanvaraa

Golfin pelaajille Bordeaux’n alue on unelma. Valitse kenttäsi merinäkymin tai viinipellon vieressä, osallistu Golf & Viini -kisoihin ja voita upeita palkintoja. Kysy lisää toimistostamme, katso tästä lisää yhdestä vaihtoehdosta. GOLF DU MEDOC

Bordeaux'ssa on aikaa nauttia olemisesta.