Hotellit Ranskassa

Voit varata kauttamme hotellin mistä päin Ranskaa tahansa. Meillä on varausjärjestelmät ja yhteistyökumppanit suoraan paikan päällä Ranskassa. Käytämme pääsääntöisesti ranskalaisomisteisia pienyrittäjien hotelleja, mutta otamme toiveesi myös huomioon. Hoidamme varaukset myös ryhmille.

Ranskan hotellijärjestelmä on muuttunut  uuden tähtiluokituksen myötä 2012. Vanhat luokat ovat menneet romukoppaan ja entisen 4* maksimin lisäksi on tullut myös 5*. Käytännössä tämä tarkoittaa, monet hotellit hakevat korkeita tähtiä. Uudistus on kokonaisuudessaan valmistunut heinäkuussa 2012.

Huom! Hotelleissa voi Ranskassa olla suuriakin eroja sekä keskenään että muihin maihin verrattuna. Tähdet eivät siis aina kerro koko totuutta. Ja yleensä Pariisissa hotellihuoneet ovat tavallista pienempiä. Varaudu kaikkialla Ranskassa suomalaisia hotellihuoneita pienempiin huonekokoihin. Monet ranskalaiset hotellit ovat myös hyvin historiallisia ja huoneiden koko voi olla hyvin vaihteleva jopa saman kategorian huoneiden kesken.

”Matkan aiheenmukainen toteutus paikan päällä sekä hotellivalinnat ykkösluokkaa. Ihanaa kun joku tekee tämän työn puolestamme, eikä tarvitse itse googlailla.” Pitkin Ranskaa matkustellen, 2011

Hotellit Ranskassa

Olemme etsineet kylien ja kaupunkien helmiä Ranskassa, joita tavallisista matkaoppaista et yleensä löydä. Suosimme myös näissä ranskalaisomisteisia hotelleja ja välttelemme suurien ketjujen standardiratkaisuja. Perheille meillä on tarjota yhdistettäviä huoneita ja sviittejä, usein lastensänky saatavilla ja paikoitellen alle 12-vuotias on ilmainen vanhempien huoneessa.

Vaihtoehtona hotellille katso myös KOTIMAJOITUKSET sekä CITYASUNNOT.