Bretagne Sables d’Or

Bretagnen upeissa maisemissa Ranskassa neljän eri koon asuntoja upealla alueella rannikkoa. Bretagnen maakunnassa Côtes d’Armorissa voit asua modernissa asunnossa Sables d’Or les Pinsin rannan lähettyvillä. Sopii myös lapsiperheille.

Sables-d’Or-les-Pins on lomanviettopaikka, jossa sijaitsevat upeat kullankeltaiset hiekkarannat ja kasvaa vehreitä mäntyjä, joista alue on saanut myös nimensä. Taloista on Sables d’Or les Pinsin keskustaan matkaa 1 km ja kauniiseen Cap Freheliin 6 km. Käytössäsi on uima-allas, sauna ja viereinen 18-reikäinen golf-kenttä. Olet vain 6 km päässä Cap Fréhelistä, 700 metrin päästä rannasta. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita.

Loma-asunnot Bretagne, golfaajille.Matkasi aikana voit käydä viereisissä kaupungeissa, kuten Lamballessa (27 km), joka on ollut herttuoiden ja kreivien keskus aikoinaan. Lamballe on kaupunki, joka on säilyttänyt alkuperäisiä perinteitä, kuten ratsastus ja käsityöt. Monipuolista viihdettä tarjoava St Malo (44 km) linnoituskaupunki, jossa on saatavilla niin vesiurheilua, kulttuuria kuin järjestettyjä retkiä kaipaavalle hyvä kohde.

Halutessasi voit retkeillä tästä osasta Bretagnen Jerseyn saarelle käymään melko näppärästi, päiväretkikin Saint Helieriin on mukava.

Asuntokoot Bretagnessa ovat

ASUNTO 24 Kaksio (max 4 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 30 m² . Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa nukkumapaikka kahdelle, 1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi.

ASUNTO 25A Kaksio alkovilla (max 5 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 37 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa nukkumapaikka kahdelle ja alkovissa nukkumapaikka yhdelle. 1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi

ASUNTO 36X Kolmio yläkerralla (max 6 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 45 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa nukkumapaikka kahdelle, yläkerrassa nukkumapaikka kahdelle. 1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi.

ASUNTO 38K Kolmio alkovilla tai yläkerralla (max 8 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 61 m² . Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, kaksi makuuhuonetta joissa nukkumapaikka kummassakin kahdelle, alkovissa nukkumapaikka kahdelle. 1 x kph, 1 x suihku, 1 x wc. Parveke tai terassi.

ESITE JA HINNAT SABLES D’OR BRETAGNE 2018