Atlantin ranta Biscarrosse

Biscarrosse on Atlantin rannalla. Alueen rannikko muodostuu 106 kilometriä pitkästä hiekkarannasta ja –dyyneistä. Nähtävyys on Dune du Pilat, Euroopan pisin hiekkadyyni. Rannikko on lainelautailijoiden suosiossa. Upeiden vesilajien lisäksi on mahdollisuus harrastaa tennistä, ratsastusta, golfia, viinejä ja alueen upeaa ruokakulttuuria – täällä on melkein pakko maistaa ostereita!

Atlantin rannalla osterit maistuvat parhaimmilta.Loma-asunnot sijaitsevat n. 70 km Bordeaux’sta ja n. 30 km Arcachonista, aivan Atlantin rannassa Casinon vieressä. Kaupoille 400m ja rantaan 150m. Lomahuoneistoilta käteviä päiväretkikohteita ovat Arcachon, Gujan Mestras, Bordeaux’n kaupunki ja viinialueet, Cabreton ja Biarritz sekä vaikkapa luonnonopuistot ja kasvipuutarhat. Asunnoilta vuokrattavissa polkupyöriä päiväretkiä varten.

Pienin asunto on yksiö ja suurin 4 huoneen asunto. Yhteensä lomahuoneistoja on 70 kolmessa kerroksessa. Hissi on. Taloyhtiössä on lämmitetty ulko-uima-allas asukkaiden käytössä. Allas on avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin, tai sään salliessa kauemminkin. Asunnoissa on pieni terassi tai piha-alue. Talon alakerrassa on surffikoulu, josta helppo lähteä mukaan vaikka aloittelijanakin.

 

ESITE JA HINNAT BISCAROSSE 2018

Mukavaa asumista Biscarrossen loma-asunnnoissa.