Elsassi Colmar

Colmar on kiehtova ja kaunis kaupunki Elsassin eteläosassa. Vanhaa kaupunkia kutsutaan pikku-Venetsiaksi sen joen varteen rakennettujen ristikkotalojen ja idyllisen maiseman vuoksi. Täältä voit aloittaa tutustumisen Vogeesien luonnonpuistoon ja Elsassin viinitiehen. Strasbourgista tunnin ajomatka, Eguisheimiin 7 km. Hyvä päiväretkikohde myös Haut Koenigsburgin linnoitus yli 750m korkeudessa.

Colmar on valokuvauksellinen kaupunki.

Colmar on valokuvauksellinen kaupunki.

Kauttamme on vuokrattavissa uusia lomahuoneistoja Colmarin keskustassa vanhan kaupungin kupeessa. Lähellä kaupat ja ravintolat. Helppo mennä autolla tai junalla. Huoneistojen terassit / parvekkeet ovat useimmiten etelän suuntaan. Aamiainen mahdollista nauttia aamiaistilassa tai terassilla. Autoille katettu parkkipaikka. Käytössäsi sisäuima-allas ja puutarha sekä lasten kahluuallas ja leikkipaikka.

Kaikissa huoneistoissa parveke tai terassi, perusvarusteltu keittiö (kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, uuni tai mikroaaltouuni, jääkaappi). Kylpyhuoneessa suihku tai amme, hiustenkuivaaja, pyyhkeidenkuivaaja. Paljon säilytystilaa. TV, tuuletin, imuri.

Valitse sinulle paras asuntokoko, tarjolla, kaksioita ja kolmioita. Osa kaksikerrosratkaisuja. Vuokra sisältää lakanat ja pyhhkeet, loppusiivouksen, Wifin.

Huom. Hinnat vaihtelevat viikoittain, esimerkiksi 3.-10.6.2017 yksiö 468 €, kaksio 623 € ja kolmio 778 €. Matkapäivät voit valita itse (vuokra-ajan ei ole pakko olla lauantaista lauantaihin). Hintoihin lisätään palvelumaksumme.

Katso kohteesta tarkemmin esitteestämme ja kysy hintaa omalle lomaviikollesi.

ESITE LOMA-ASUNNOT COLMAR

Tyylikkäät asunnot Colmarin keskustassa.

Tyylikkäät asunnot Colmarin keskustassa.