Provence Fayence

Laadukkaita taloja ja asuntoja Ranskan Provencessa Fayencessa, noin 50 kilometrin päässä Nizzasta. Vuokrattavissa ympäri vuoden.

Talot provence

Useita eri kokoja. Iso yhteinen uima-allasalue ja lisäksi erillistalojen omat uima-altaan. Helppo kohde lomailijalle, joka haluaa tutustua sekä Provencen sisämaahan, että Rivieraan. Talot ja asunnot sopivat hyvin myös pidempiaikaiseen oleskeluun. Erillistaloissa omat uima-altaat.

Talvikaudella 3 viikkoa 2 viikon hintaan. Alle viikon vuokra-ajat myös mahdollisia. Talovuokran mukana saat vinkkejä retkikohteisiin ja esim. ravintolavinkkejä mukaan. Postitamme materiaalin sinulle kotiin ja ohjeistamme saapumisen. Tarjolla yhteensä 8 eri kokoista asuntoa tai taloa. Provencen kiertomatkalla voimme yhdistää täällä majoittumisen yhdeksi osaksi matkaasi.

Kaikki talot ovat hyvin varustettuja ja perinteiseen provencelaiseen tyyliin rakennettuja. Nauti majoituksesta, kylpylästä, uima-altaasta, kauniista maisemista ja monipuolisista retkikohteista Provencessa. Alueella on maksutta käytössä kaksi hiekkanurmipohjaista tenniskenttää sekä koripallo / jalkapallokenttä sekä alueen yhteinen 700 m2 kokoista uima-allasta.

”Kokonaisuus toimi erittäin hyvin. Kaikki oli valmiina ja ei ollut mitään kitkaa paikan päällä. Paras matkailukokemus koskaan! Talo Fayencessa oli niin mukava ja hyvä kohde, että sen olisi voinut ottaa tukikohdaksi koko reissuksi ja käydä sieltä käsin viinitiloilla sekä La Cadiere d’Azurin ravintolassa yms.” Provencea kiertänyt perhe.

ESITE JA HINNAT KESÄ JA SYKSY 2018

ESITE JA HINNAT  TALVI JA KEVÄT 2017 – 2018

Perheelle sopiva lomakohde Ranska”Olimme alkukesästä Fayencessa ja tämä oli varmasti rennoin ja huolettomin loma mitä olen koskaan viettänyt. Olin heti kuin omassa kodissa, kaikki toimi ja talo oli siisti. Pelasimme tennistä ja jalkapalloa omilla kentillä ja nautimme uima-altaasta. Talojen välissä oli näkösuojaa niin, että olinkin lomastani suurimman ajan uima-puvussa niin terassilla ja altaalla. Erinomaista oli myös, että saatoimme tilata jääkaapin täytön ennakkoon.”  Lasten kanssa V68 talossa asunut Marja.

Täällä riittää tekemistä kaikille. Esimerkiksi keskiaikainen Fayencen kylä sijaitsee noin 4km päässä asunnoilta ja taloilta. Kylässä useita hyviä alueelle ominaisia ruokapaikkoja. Parfyymeistään kuuluisa Grasse on talostasi noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Kaupunkiretkikohteita ovat esimerkiksi rannalle sijoittuvat Cannes, Nice, Antibes ja Monaco. Luonnosta pitävälle Verdonin luonnonpuisto ja Verdonin järvi (uima-rannat, patikointi, kanootti) sekä upea Moustiers de Sainte Marie.

Golfareille lähellä Golf Four Seasons (4 km), Golf de  Saint Endreol (la Motte), Golf de Taulane (La Martre), Riviera Golf Club (Mandelieu la Napoule), Golf d’Opio.