CLUB MED risteilyt

CM2C_L208_045-500x360Club Med 2 on loistoluokan purjehtija joka kiertää ympäri maailmaa, talvella Karibialla ja kesällä Euroopassa.  Laivalla on aina täyshoito ja upeat harrasteet myös kuuluvat valmiiksi matkaan.

Sophie Jacquimin design ja upea 5-mastoinen purjelaiva Club Med -palveluilla on ainutlaatuinen kokonaisuus. Laivalla on 8 kantta, yhteensä 2000 m2 tilaa. Kaikki hytit tilavia. Laivalla on uima-allas ja oma kylpylä. Yhteensä alukseen mahtuu 375 matkustajaa, henkilökuntaa on 200 henkilöä. Aluksella on yhteensä 168 hyttiä.

Suosittelemme myös Euroopassa tehtäviä risteilyjä

Kesäkaudella Club Med tekee Välimeren risteilyjä. Esimerkkijnä Lissabon – Nizza (9 yötä).

Risteilyjä on useita, joista suuri osa lähtee Nizzan satamasta ja kesto on 3 / 4 yötä tai 7 / 8 yötä.  Tarjolla on yhteensä 32 eri purjehdusmatkaa, Välimerellä kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Valintasi mukaan voit ottaa risteilyn, jossa käydään Istanbulissa, Kreikan saaristossa, Ateenassa  sekä Lissabonissa ja Funchalissa Madeiralla. Vastaavasti voit valita risteilyn jossa käydään Korsikalla, San Remossa, Gibraltarilla, Caprilla ja vaikka Saint Tropez’ssa. Ja tietenkin Nizzassa.

KATSO ESITE, AIKATAULUT JA HINNAT 

Club Med 2 on purjehtija joka on kuuluisa myös ruoastaan. Täysihoito sisältyy risteilyjen hintaan. Club Med risteilyt ovat aina all inclusive -matkoja. Ne sisältävät myös juomat. Matkasi sisältää runsaasti myös aktiviteetteja. Voit osallistua mm. surffaukseen, laivassa on valmiiksi surffilaudat Boards – Bic, Nova, Fun 120 L 280 cm; Sails – 1.38; 1.47; 1.68; 1.69; 2.57.

Surffauksen lisäksi Club Med2:ssa on vesihiihtoa ja vesihiihto-opetusta aloittelijasta erittäin hyviin hiihtäjiin. Club Med all inclusive sisältää luonnollisesti myös voimistelua, pilatesta, snorklausta, kayak-melontaa. Harrasteissa voi olla muutoksia laivan liikkumisalueen mukaan.

Club Med2 liikkuu talvikaudella Karibialla. Kesäkaudella Club Med2 on Euroopassa. Suomessa Club Med -matkat saatavilla Suomessa Pamplemoussesta (09 – 455 11 21 ). Kysy lisää meiltä. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.