Golf Samppanja

Pariisista on Champagnen maakuntaan kivenheitto. Charles de Gaullen lentokentältä ajat golf-kentille tunnin verran. Ja miksipä ei matkaan yhdistettäisi muutamia kuplivan maistelutuokioitakin. Majoitusta tarjoamme persoonallisissa hotelleissa, missä ymmärretään hyvän ruoan ja samppanjan päälle. Matkastasi tehdään juuri sen mittainen, kuin mitä sinulla on aikaa ja lähteä voit milloin vain. Tässä ehdotuksemme:

Golf-matka Samppanjaan 4 vrk – 3 yötä

Pitkä viikonloppu Samppanjan maaseudulla golfia pelaillen ja samppanjaa maistellen. Majoitus 1800-luvun arvokkaassa kartanossa, joka on tyylillä kunnostettu hotelliksi 4****. Hyvä ravintola ja viinivalikoima. Pelipäivän päätteeksi voit rentoutua hotellin saunaosastolla ja uima-altaalla.

Toteutunut hinta 7/17 ollut 1468 € / hlö

Matka sisältänyt:
– Finnairin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki
– Vuokra-auton Pariisin CDG:n lentokentältä
– 3 yön majoituksen kahden hengen junior suitessa maaseutuhotellissa 4****
– Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
– 2 green feetä per hlö Samppanjan alueella (ajoa max. 30 km / suunta)
– Vierailun Epernayssa Moët & Chandonin samppanjatalossa maisteluineen.
Hinta ei sisältänyt golfbagien kuljetusmaksuja lennoilla. Hintaan lisätty hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Kommentteja Golf de Reims:
”Reimsissä käytiin Golf de Reims, joka on osittain vanha (20-luvulta) mutta makoisa puistokenttä sanan varsinaisessa merkityksessä. Väylien välissä olevat puut noukkivat slaissit ja hookit ja lopetus ”19 reiällä” on sadunomainen paluu ritariaikaan; kelpaa lyöntejä muistella shamppanjalasin äärellä. Tämä  on suosikkimme ja toinenkin Reimsin (Golf de Champagne) lähikenttä on pelaamisen arvoinen.

On hyvä muistaa, että puritaaninen golf ei ole paikallisten suosiossa eli jos jokin väylä ei vedä, ottaa lokaalipelaaja koiran ja eväät ja siirtyy esim. kolmoselta väylälle 14. Koira kytkettynä ja patonki bägissä.”