Hiihtokohteet Ranska

Rakennamme laadukkaita omatoimisia matkoja ranskalaisiin kohteisiin eri puolilla Alppeja, eteläisiä Alppeja ja Pyreneitä. Matkoja myös ryhmille tai kolmessa sukupolvessa matkustaville perheille. Matkoja tehdään niin sekä yksin matkustaville että ryhmille tilauksesta.

Valikoimassamme on runsaasti asuntoja ja chaleita (jopa 20 ihmistä yhdessä) vuokrattavaksi Chamonix’sta, kolmesta laaksosta (Meribel Mottaret, Meribel, Courchevel, Les Menuires, Val Thorens). Paradiskin alueelta Les Arcsista tai La Plagnesta …. oikeastaan melkein mistä vaan ranskalaisesta alppikylästä.

Tunnalmallinen kohde on myös Les Saisies, samassa kohteessa monen kylän kattava rinneverkosto ja laaja maastohiihtoverkosta. Serre Chevalier on puolestaan mukava keskikokoinen hiihtokeskus, jonne voit matkustaa Milanon kautta. Asuntojen tietoja löydät osistä kohteita suoraan hintoineen. Valikoimamme on niin laaja, että emme pysty laittamaan kaikkia asuntoja esille aktiivisesti. Otathan yhteyttä. Myöskään edullisimmat ns. opiskelijaryhmien budget-asunnot eivät ole netissämme aktiivisesti esillä. Kysy niistä lisää.

Alpeille lennät kätevimmin Sveitsiin Geneven lentokentän kautta, mutta matkan tekeminen myös Lyonin, Torinon tai Milanon lennoilla on mahdollista. Pyreneille voit lentää Barcelonan kautta myös ja eteläisille Alpeille pääset kätevästi Nizzasta. Matkasi voi olla viikon, kuukauden tai vain viikonlopun mittainen.

Tarjoamme myös lyhyitä 3 yön alppimatkoja lähellä Geneveä oleviin kohteisiin.

Olemme etsineet kohteita, joissa on jokaisessa on jokin merkittävä ominaisuus tai syy olla valittu, kuten:

– normaalia isommat asunnot
– laadukkaita hyvän ruoan keittiöitä puolihoitoon
– asuntojen puhtaus
– palvelun henkilökohtaisuus
– kylän idyllisyys / ranskalaisuus
– ranskalaistyyppiset mukavat pienhotellit

Kuljetukset hiihtokeskuksiin

Lähtijöiden määrästä riippuen on kuljetus yksityisellä minivanilla, pikkubussilla tai linja-autolla. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto. Ryhmille tilaamme aina oman bussin. Yksityinen kuljettaja odottaa sinua lentokentällä.

Ranskassa syöt hyvin myös hiihtokeskuksissa

Koska hyvään hiihtomatkaan kuuluu myös nautinnolliset ateriat voimme halutessasi varata sinulle sopivia ravintolapaikkoja etukäteen. Voimme antaa ehdotuksia esim. Gault & Millau -luokitusten perusteella tai muuten hyviksi koettuihin ravintoloihin. Osassa hotellejamme tai suite-asuntoja on puolihoitomahdollisuus.

Hiihdonopettajat ja vuoristo-oppaat

Jos haluat lähteä tekemään jotain erilaista, esim hiihtämään off pisteä tai kiipeilemään lomasi aikan päiväksi tai kahdeksi voimme varata sinulle vuoristo-oppaan jo etukäteen