Chamonix ja Argentière

Vietä loma Chamonix’ssa tai Argentieressä. Kun haluat käyttöösi asunnon ehkä maailman parhaiden rinteiden luota ole yhteydessä. Tarjoamme lisäksi Chamonix’n kylässä eri kokoisia asuntoja ja hotellivaihtoehtoja.

Kun haluat olla lähellä Chamonix’n rinteitä (niitä parhaita) ja asua tyylikkäästi valitse Argentière Chamonix’n laaksossa. Pieni kylä jossa kuitenkin kaikki palvelut. Rinteet kävelymatkan päässä  ja Chamonix’n keskustaan vain lyhyt bussi- tai paikallisjunakyyti (6 km).  Asunnot sijaitsevat noin  6 km päässä Chamonix’n keskustasta Argentieren pienessä kylässä Grands Montets -rinnealueen vieressä.

Chamonix’n laakson alueelta
– Asuntoja  viikkovuokraperiaatteella sekä kyydityksiä Geneven lentokentältä asunnoille.
– Lyhyitä 3 yön käyntejä (mahdollisuus pidentää) Chamonix Argentiereen
– Yksityiskoteja joko asuntoina tai ns alppichaleita eri kokoisille lomailijoille
– Hotellipaketteja sisältäen majoituksen ja kuljetukset. Hotelliluokitukset 3 – 5*
– Seminaarikokonaisuuksia.

Chamoninx argentiere asunnot on tyylikäs kokonaisuusAsunnoissa olet vain 300 m päässä Chamonix’n hiihtoalueen parhaimmista rinteistä Grands Montets’sta. Asunnolta 50 m Chamonix-bussin pysäkille.

Lisäksi käytössäsi kylpylä Décleor Spa, jossa hoitava allaskokonaisuus, hammam ja sauna. Saatavilla myös kylpylähoitoja etukäteistilauksesta. Käytössä yhteinen takkahuone ja matkatavaroiden säilytys.

 

 

 

ASUNTOJEN ESITE JA VIIKKOHINNAT TALVIKAUSI 2018

Argentiere on Chamonix’ta pienempi oma kylä, jossa kuitenkin omia kauppoja, ravintoloita, kirkko ja ne maailman kuulut rinteet. Kohde tunnetaaan myös kiipeilyn mekkana, siksi siellä voi mielenkiinnolla seurata myös tämän lajin harrastajien toimintaa. Chamonix-Argentièren välillä kulkee paikallisbussi- ja juna. Argentieressä olet kävelymatkan päässä Chamonix’n hiihtoalueen parhaista rinteistä. Kuuluisimpia hiihtoalueita les Grands Montets ja Vallée Blanche. Koko laakson alueella yhteensä noin 50 hissiä. Kohde sopii kaikentasoisille hiihtäjille ja kelin mukaan on aamulla helppo päättää lähteekö laakson etelän vai pohjoisen puolen rinteisiin.