Bretagne, Morbihanin lahti

Golfe du Morbihan, Bretagne – omatoiminen pyöräretki (OE)

Pyöräilymatka Brétagnen eteläosassa Morbihan-lahden kauniissa maisemissa. Aloituspaikka Auray, minne pääset kätevästi junalla Pariisista. Pyöräreitin varrella merta, kanaaleja, metsiä, järviä ja keskiaikaa sekä kauniita kaupunkeja ja kyliä sekä hyvää ruokaa.  Matkan aloitus/saapumispäivä perjantai – tiistai. Aloitus keskiviiko tai torstai lisähinta. Matkatavarat kuljetetaan etapilta toiselle. Päivämatkat n. 33 – 65 km. Helpohko reitti. 21-vaihteiset pyörät. Saatavana myös sähköpyörät.

”Ihanaa aluetta tämä Bretagne. Vehreätä maisemaa, mukavia ihmisiä, hyvää ruokaa. Mitä muuta ihminen voisi toivoa, kun pyöräilymatkatkin ovat nautiskelijallekin sovitettuja.” Kesän 2010 pyörämatkaaja

Bretagne on luonnonmukainen paikka pyörällä

Matkareitti:

Päivä 1: Auray
Saapuminen hotelliin iltapäivällä. Matkareitin ohjeiden, karttojen ja pyörien jako. Illallinen ja yöpyminen hotellissa.

Päivä 2: L’ile aux Moines 33 km
Päivän etappi kulkee Morbihanin lahden maisemissa. Venematka L’ile aux Moinesiin. Pyöräilyä saarella josta ihanat näkymät lahdelle. Illallinen ja yöpyminen Aurayn hotellissa.

Päivä 3: Carnac ja la Ria d’Etel 38 km tai 61 km
Lyhyempi reitti kulkee Carnacin kylään kauniissa maisemissa ja pidempi reitti Ria d’Etelin kylän kautta Saint Cadoon. Illallinen ja yöpyminen Aurayn hotellissa.

Päivä 4: Saint Cado – Josselin 65 km
Pyöräilyä sisämaassa Lanvaux’n laaksojen keskellä. Saapuminen Josselin keskiaikaiseen kylään. Kylässä voit tutustua Ducs de Rohanin linnaan. Illallinen ja yöpyminen Josselin’ssa.

Päivä 5: Josselin – Pontivy 49 km
Reitti kulkee Blavet-jokea pitkin Napoléonin kaupunkiin Pontivyhyn.
Vapaa (omakustanteinen) illallinen ja yöpyminen Pontivyssa.

Päivä 6: Pontivy – Auray 71 km
Pyöräilet takaisin Golfe de Morbihaniin. 40 km reitistä on tasaista pyöräilyä mm Blavet-jokea pitkin. Illallinen ja yöpyminen Aurayssa.

Päivä 7: Auray
Matka päättyy aamiaisen jälkeen.

crtb-ac2361_BOURCIER Simon

Pyöräretki sisältää: polkupyörävuokran (saatavana myös sähköpyörä), kypärän, yöpymiset, puolihoidon (aamiaiset ja illalliset), viinitilavierailun maistiaisineen, tavaroiden kuljetuksen hotellista toiseen, venematkan L’ile des Moines-saarelle, paikalliskartan, ajo-ohjeet retkelle (englanti / ranska).

Pyydä meiltä tarjous!

 

Pyöräretken jälkeen suosittelemme että otat vielä muutaman vapaapäivän ja nautit Bretagnessa ihanasta hieronnasta ja kylpylästä luonnonkosmetiikan Bretagnessa parissa YVES ROCHER’N LUONA.