Alsacen historiaa ja kulttuuria pyöräillen

5 päivää – 4 yötä – noin 185 km (FR-ELROM-05X)
Matkan voi toteuttaa 1.4. – 1.10. 2017 välisenä aikana. Lähtöpäivä (1.päivä) mikä tahansa viikonpäivä, ei kuitenkaan sunnuntai. Pyöräretken aikana liikutaan Alsacen roomalaiskulttuurin alueilla. Pääset herkuttelemaan elsassilaisilla erikoisuuksilla kauniiden maisemien ja kukkivien kylien reitillä. Suurin osa pyöräiltävistä kilometreistä on pyöräteillä. Pyöräretken vaikeustaso on 2/3 eli helppo/keskivaikea. Yöpymiset 3* ja 2* hotelleissa. Kypärät varattavissa erikseen; 1€ / päivä / hlö.

1. päivä: Strasbourg
Tavaroiden jättäminen hotelliin ja tutustuminen Strasbourgiin. Suositeltava käyntikohde mm. katedraali ja Petite Francen kaupunginosa. Yöpyminen ja illallinen Strasbourgissa.

2. päivä: Strasbourg -Obernai ~ 37 km
Obernai on roomalais-elsassilaisen taiteen tyyssija. Yöpyminen ja ruokailu Obernaissa.

3. päivä: Obernai – Saverne ~ 44 km
Matkalla näet Bugatin autotehtaat ja alueen kauneimpia kyliä. Yöpyminen ja ruokailu Savernessa.

4. päivä: Saverne – Ingwiller ~ 48 km
Reitti kulkee läpi Vogeesien luonnonpuiston. Arkkitehtuuria ja perinteisiä kyliä. Neuwillerin luostari. Yöpyminen ja illallinen Ingwillerissä.

5. päivä: Ingwiller – Strasbourg ~ 56 km
Rhône-joen vartta pitkin Ingwilleristä Strasbourgiin. Reitti päättyy. Pienestä lisämaksusta mahdollisuus yöpyä Strasbourgissa ylimääräinen yö retken lopuksi.

Hinnat 2017:
alk. 533 € / hlö / 2hh puolihoidolla

Polkupyörävuokra 60 €. Sähköpyörävuokra 140 €.
Hintoihin lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Paketti sisältää: 2 yötä kahden tähden hotellissa, 2 yötä kolmen tähden hotellissa, 4 aamiaista, 4 illallista, tavaroiden kuljetuksen hotellista toiseen, muovitetun paikalliskartan, ajo-ohjeet retkelle (englanti / ranska), tietopaketin Elsassista.