Rivieran erikoisviikot perheen kanssa ulkoillen Chez Helena

Uudenlainen matkakokonaisuus Ranskan Antibesiin. Lähde matkalle, jossa sinulla on valmiiksi mukavaa paikallista ohjelmaa lasten kanssa tehtäväksi, ulkoilua ja retkeilyä Rivieralla. Sopii perheille, jotka haluavat nähdä ja kuulla miten Etelä-Ranskassa eletään lapsiperheen kanssa, missä retkeillään ja mitä harrastetaan. Matkalla tapaat Helena Liikanen-Rengerin, jonka blogista Chez Helena on lapsiperheissä tullut supersuosittu. Tällaistako on elämä Rivieralla? Matkakokonaisuutta tarjoamme ainostaan kolmen viikon aikana kesäkuussa 2017. Kaikki retket on suuniteltu lasten ehdoilla.

la 3. – la 10.6.2017
la 10. – la 17.6.2017
la 17. – la 24.6.2017

Lauantaina Kuljettaja on vastassa Nizzan lentokentällä ja tuo asunnolle Antibesissä.
Sunnuntaina  Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja mennä vaikka läheiselle lapsiystävälliselle rannalle.
Maanantaina Tapaat Helenan ja lähdette yhdessä katsomaan mikä on Antibes ja sen vanha kaupunki lasten silmin. Tutustumista ranskalaiseen arkeen, käynti Provencen markkinoilla, tutustumista antibesilaisiin yrittäjiin. Yhteinen lapsiystävällinen lounas kaupungin keskustassa. Lounaan  jälkeen sään salliessa siirtyminen rannalle.
Tiistaina Yhteinen aamupäivän kävelyretki Helenan kanssa Cap d’Antibesin patikointireitillä. Tälle retkelle toivomme että lapsesi on vähintään 5 vuotias. Lähdemme aamusta heti liikkeelle jotta kesäaurinko ei kuumota liikaa. Hienot maisemat ja parin tunnin kävelyn jälkeen palkintona kiva uimaranta. Mahdollisuus myös lounastaa rannan yhteydessä.
Keskiviikkona Aloittelijan aamujoogaa ja perhejumppaa merenrannalla. Aamun venyttelyhetken vetää ammattilainen, Helena myös mukana jumppaamassa.  Kaikille sopiva hetki, jossa jumppamatot saat rantaan paikan päältä. Lapset voivat leikkiä tai jumpata vanhempien kanssa.
Torstaina Retki Ile de Lerinsin saarelle. Matka taittuu vartissa veneellä johon sinulla on valmiiksi liput. Saarella on monia retkikohteita, joten ota mukaan eväät. Useampia venevuoroja päivässä. Muista laittaa mukavat tennarit, lippis päähän ja ottaa snorkkelit mukaan.
Perjantaina Vapaata aikaa vierailla esimerkiksi Marinelandin vesipuistossa.
Lauantaina kuljettaja noutaa sinut majoituksestasi ja vie Nizzan lentokentälle.

Halutessasi voit korvata Ile de Lerinsin retken Saint Tropez’n retkellä, jossa venematka yli tunnin mittainen. Saint Tropez’n veneretki on on lisähinnalla 36 € / hlö. Retki  kestää 9.00 – 18.30. Saint Tropez’ssa on myös  helppo liikkua lapsen kanssa ja paikan päällä voit käydä vaikka hauskassa vanhojen ranskalaisten elokuvien museossa entisessä poliisitalossa.

Hinnat
780  € / hlö la 3. – la 10.6.2017
810 € / hlö la 10. – la 17.6.2017
924 € / hlö  la 17. – la 24.6.2017
kun matkalla on 2 aikuista ja 2 lasta (jos perheesi kokoonpano on erilainen kysy omaa hintaasi)

Majoituksena on Antibesin keskustan alueeella olevan huoneistohotellin kaksio alkovilla. Sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen. Asunnossa pieni keittiönurkkaus käytössä. Sijaitsee Antibesin keskustassa lähellä uimarantaa, asuntojen yhteydessä on myös uima-allas käytössä. Majoitukset saatavuuden mukaan. Halutessasi voit vaihtaa majoituksen hotelliin Antinbes Juan les Pinsissä.

Matka ei sisällä lentoja Nizzaan. Halutessasi voit pyytää että ne lisätään matkaasi tai voit varata ne itse. Lentokentällä on kuljettaja vastassa.
Norwegian  lentää lauantaisin Helsinki – Nizza – Helsinki  15.25. – 17.55. / 18.35 – 22.50
Finnair lentää lauantaisin Helsinki – Nizza – Helsinki 17.05 – 19.30 / 20.30 – 00.45

Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää toiseen Pamplemoussen matkaan. Jos haluat olla eri mittaisen matkan paikan päällä kuin 7 yötä kysy mahdollisuutta sen toteutttamiseen.