Dance Provence la 16.9. – ti 19.9.2017

MATKA ON TÄYNNÄ. HALUTESSASI VOIT JÄTTÄÄ TIETOSI LISTAAN ENSI VUODEN MATKAA AJATELLEN.

Pitkä viikonloppu tanssien, ulkoillen ja venytellen Ranskan Rivieralla ja Provencessa.

Matkalle hyvinvointia ja tanssia aamupäivisin, iltapäivällä yhteisiä retkiä sekä tutustumista alueeseen. Asumme useammassa lähekkäin samalla alueella olevassa provencelaisessa talossa joiden yhteydessä on myös palveluja.

Matkalla on mukana Step Upin tanssinopettaja ja koregrafi Mindy Lindblom. Lisätietoa Mindystä näet Step Upin sivuilta Mindy Lindblom. Katso lisää MINDY. Lähteäksesi mukaan matkalle sinun ei tarvitse olla ollut aiemmin Mindyn oppilas ja voit olla aloittelija tanssitaidoissa. Tanssi- ja liikuntatuntien taso on aikuisille suunnattua helppoa ja rentoa tanssia sekä liikuntaa.

Majoittuminen useamman makuuhuoneen erillistaloissa. Oma uima-allas, keittiö, terassi ja autotalli. Jokaisessa talossa on useampi kylpyhuone ja vessa.

Taloissamme teemme ruokaa tanssimatkallaOhjelma: Lauantai 16.9.2017
Rekisteröityminen lennolle ja treffit Mindyn kanssa lentokentällä Helsingissä. Lento Helsingistä 15.25 ja saapuminen Nizzaan 17.55. Vastassa yksityinen kuljettaja, kuljetus Fayencen taloille. Yhteinen kevyt iltapala omissa yhdessä taloistamme Fayencessa.

Sunnuntai 17.9.2017: Aamupäivällä Mindyn vetämiä hyvinvointi- ja tanssitunteja.
Mahdollisuus lounastaa Fayencen talojen yhteydessä olevassa brasseriessa sekä aikaa käydä kylpylässä. Iltapäivällä lähtö  Picasson kotikylään Mouginsiin ja kohti Antibesin kaupunkia. Jäämme viettämään iltaa Antibesin vanhaan kaupunkiin. Omatoiminen illallinen Antibesissa. Paluu taloille ennen puoltayötä.

Maanantai 18.9.2017 : Aamupäivällä Mindyn vetämiä hyvinvointi- ja tanssitunteja.
Mahdollisuus lounastaa Fayencen talojen yhteydessä olevassa brasseriessa. Iltapäivällä käymme vierailulla paikallisella viinitilalla, jossa myös mahdollisuus ostaa mukaan viinejä sekä Fayencen kirkonkylässä. Paluu illaksi omiin taloihin, jossa vietämme illalla  iltaa eteläranskalaiseen tapaan.

tiistai 19.9.2016: Luovumme taloistamme puolenpäivän aikaan ja lähdemme viettämään päivää Rivieralla. Yksityisellä bussilla siirtyminen Nizzaan, jossa vapaata aikaa käydä ostoksilla ja lounastaa omatoimisesti sekä tehdä ostoksia. Vienti Nizzan päivän jälkeen lentokentälle ja lähtö kotiin illan koneella 20.30. Helsingissä 00.55.

Matkan hinta:
Matkan hinta 998 € / hlö / majoituksella kahden hengen huoneessa
Jos haluat taata itselle yhden hengen huoneen on lisämaksu 290 €
+ toimistomme palvelumaksu 24 € / hlö

KATSO TARKEMPI MATKAKUVAUS JA MATKAEHDOT

Hinta sisältää:
– Lennot + 2 matkalaukkua / matkustaja.
– Tanssinopettajan ja matkanjohtajan Mindyn palvelut
– majoituksen 2hh 3 yötä erillistalossa Fayencen
– tanssiopetuksen aamupäivisin
–  aamiaistarvikkeet taloissa
–  ohjelmaan kuuluvat kuljetukset
–  tuloillan iltapalan
–  talojen loppusiivoukset (ei keittiö)
–  kylpylässä käynnin
–  viinitilavierailun maistiasineen
–  retken Antibesiin
–  päivä Nizzassa.

StepUp School tanssi

Matka on yksilöllisesti rakennettu reittilentoihin perustuva valmismatkapaketti, joka sisältää myös maapalveluja paikan päällä.

Lue Pamplemoussen Hennin BLOGIKIRJOITUS matkafiiliksistä 2016

Huom. Tanssi/hyvinvointisalissa on kokolattiamatto, jota emme poista tuntien ajaksi. Venyttelyjä varten on hyvä ottaa oma jooga/jumppamatto mukaan. Jos sinulla ei ole omaa mattoa, niin kerro se ennakkoon.