Ratsastusmatka Toscanaan

Toscanassa ohjattua ratsastusta upeissa maisemissa. Asuminen on maaseudulla majataloissa kävelymatkan etäisyydellä talleilta. Alueella on 12 taloa, missä eri kokoisia asuntoja. Majoituksessa on uima-allas.

Talleilla on yhteensä 50 hevosta. Voit ratsastuspäivinä ratsastaa joko samalla hevosella tai vaihtaa välillä. Matkan ajankohta on aina lauantaista lauantaihin, voit valita oman viikkosi välillä 8.4 – 15.7 tai 23.9 – 28.10.2017. Ratsastuksesta sinun kannattaa lukea paikan päällä ratsastaneen juttu TERHIN TARINA TOSCANASSA RATSASTAMISESTA

Upeat puitteet aurinkoiselle ratsastusmatkalle Toscanassa.

Viikko-ohjelma (muutokset mahdollisia):

Lauantai: Saapuminen Toscanaan
Sinut noudetaan Firenzen lentokentältä ja kuljetus majoitukseen. Illallinen.

Sunnuntai: Tuntumaa hevosiin ja Toscanan maisemiin
Aamiaisen jälkeen tutustuminen keskukseen ja hevosiin sekä muihin ratsastajiin. Heti vain satulaan, ja aamupäivällä 2 tunnin ratsastus lähimaastossa. Iltapäivällä lähdetään myös 2h retkelle kauniisiin maisemiin viiniköynnösten ja auringonkukkien värittämille pelloille. Illallinen.

Maanantai: Koko päivän ratsastusretki
Koko päivän ratsastusretki upealle luostarille. Jylhät metsät, hylätty keskiaikainen kylä, linnanraunioita ja kauniita kyliä. Yhteinen lounas luostarin mailla. Paluumatkalla on maaseutua parhaimmillaan, kun ratsastat kastanjaviljelmien ja viinipeltojen kautta majoitukseen. Illallinen.

Tiistai: Koko päivän ratsastusretki
Aamulla ratsaille. Pieniä polkuja ja joen vartta pitkin reitti laskee maatilalle, josta noustaan laidunten laitaa tryffeli- ja riistatilalle. Lounas tilalla. Iltapäivällä vatsat täynnä ratsastetaan helppoa reittiä lammaslaidunten viertä takaisin majoitukseen. Illallinen.

Keskiviikko: Vapaapäivä
Aamiainen ja illallinen majoituksessa. Muuten päivä on vapaa vaikkapa Firenzessä tai Sienassa piipahtamiseen.

Torstai: Koko päivän ratsastusretki
Viinipeltojen maisemissa, järven rantaa ja kukkuloiden yli. Tällä retkellä vierailet myös Pinocchiosta tutussa haltioiden talossa. Piknik-lounas ja iltapäivällä luonnonpuiston läpi takaisin majoitukseen. Illallinen.

Perjantai: Vielä ehtii nauttia ratsastuksesta ja maisemista
Aamupäivällä noin 2h ratsastusretki lähimaisemissa. Illalla toinen ratsastus paikallisen taiteilijan luokse, missä nautitaan lasillinen viiniä, paikallista tietysti. Paluu talleille auringonlaskun aikaan. Illallinen.

Lauantai: Kotiin
Aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus Firenzen lentokentälle.

Ratsastusretkellä Toscanassa.

Matkan hinta alkaen 1565 € / hlö.
Hinta voimassa ajalla 6.-20.5 ja 23.9-28.10.2017.
Kysy hintaa ja saatavuutta muille viikoille toimistostamme.

Hinta sisältää:
– Lentokenttäkuljetukset Firenzestä
– Majoituksen majatalossa tilavassa asunnossa
– 2 huonesiivousta viikon aikana
– Puolihoidon eli aamiaiset ja illalliset majoituksessa
– Ruokaviinin illallisilla
– 3 x lounas ratsastusretkien aikana
– Ohjattua ratsastusta ohjelma mukaan
– Paikalliset turistiverot

Lennot eivät kuulu pakettiin. Halutessasi voit siis pidentää matkaa oleskelemalla Italiassa ennen matkaa tai sen jälkeen, esimerkiksi Firenzessä. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Uima-altaalla on mukava rentoutua ratsastuspäivän jälkeen.