Tanssimatka Amsterdam 1. – 4.3.2018

Vuoden 2018 tanssimatkan ajankohta Amsterdamiin on 1.-4.3.2018. Tanssimatka on suunnattu vähintään 18-vuotiaille tanssin harrastajalle. Matka ja tunnit sopivat parhaiten sellaiselle joka on harrastanut tanssia jo useamman vuoden.

Matkanjohtajana mukana valloittava Mindy Lindblom, joka koordinoi tanssinopetusta paikan päällä ja varmistaa opetuksen tason etukäteen. Kun sinulla on matkanjohtajana kansainvälisen tason ammattilainen, saat matkasta irti paljon enemmän ja pystytte yhdessä myös vielä kertaamaan ajatuksia Amsterdamin opettajien tunneista. Katso lisää matkalla olevasta opettaja-matkanjohtajasta MINDY.  Paikanpäällä Mindy pitää tuntien jälkeen pienen venyttely- ja hyvinvointihetken. Näin saadaan myös salin puolella kasattua kokoon yhteiset kokemukset tuntien opeista.

Amsterdam Dance Center on koulumme paikan päällä. Matkan aikana pääset tanssimaan viiden eri kansainvälisen opettajan kanssa. Osa opettajista voi olla sellaisia joiden kanssa on tanssittu jo edellisinä vuosina, osa uusia tuttavuuksia. Opettajamme 2017 olivat: Alexandro Benton, Hiphop / Erick Bacon,  Jazz / Tony de Vink,  Street Funk / Avalon Brown, Afro Mix / Regilio Sedoc Jazz. Muutokset ovat mahdollisia. Opettajista näet lisää Amsterdam Dance Center sivuilta.

IMG_0618Amsterdamissa kaikki tunnit pidetään paikallisella laadukkaalla tanssikoululla ja valikoiman tunneista on rakentanut Mindy yhdessä opettajien kanssa. Tunnit pitää amsterdamilaisen koulun opettajat ja ne ovat yksityistunteja Suomesta tulevalle ryhmälle. Vahvistamme matkan opettajat ja tyylilajit lähempänä 2018 matka-ajankohtaa.  Matkalla pääset kokemaan kansainvälistä tunnelmaa ja kokeilemaan näin kansainvälistä opetusta. Tunnit ovat englanniksi eikä niitä käännetä.

Amsterdam on mielenkiintoinen matkakohde lyhyen lentomatkan päässä Helsingistä. Tanssikoulu Amsterdam Dance Centre on arvostettu alansa toimija, ja matkallamme pääset mukaan monien eri opettajien tunneille. Ryhmällä on tukenaan ja sparraajana mukana Amsterdamissa Suomen tanssinopettajien huippu ja myös kansainvälisesti menestynyt Mindy Lindblom.

097Torstaina 1.3.18 aloitamme Amsterdamissa tapaamisella ja lähdemme yhdessä ensimmäiselle  tanssitunnille hotellista. Yhteisessä tapaamisessa Mindy kertaa kaikille osallistujille tarkennetun Amsterdamin ohjelman, tapaamisajat ja paikat matkan aikana. Olet luotettavissa ammattilaisen käsissä.
Perjantaina 2.3.18  tanssimme kahden eri opettajan johdolla ja kahta eri tyyliä. Päivässä jää aikaa myös nähdä Amsterdamia joko porukalla tai itseksesi. Aivan kuten haluat.
Launtaina 3.3.18 tanssimme jälleen kahdella eri tunnilla ja kahta eri tyyliä. Vietämme iltaa yhdessä; haluttaessa varaamme yhteisen illallisen vielä ennen lähtöä tai tutustumme Amsterdamin kulttuuriin yhdessä
Sunnuntaina 4.3.18 ei enää ole tanssitunteja. Virallinen ohjelma päättyy aamiaiselle Amsterdamissa.
Myös vapaa-aikoina on bussilippusi voimassa Amsterdamissa. Mahdolliset lisäohjelmat (ravintolat / teatterit / kulttuuri) sovitaan ryhmässä lähtevien kesken ja niistä koituvat kulut maksetaan erikseen.

Afroa Amsterdamissa

112

Majoitus hotellissa Apollo Museum Hotel *** Amsterdamin keskustassa. Hotellilta kuljetaan tanssikoululle julkisilla kulkuneuvoilla.
Matkan hinta 2018
640 € / hlö /kahden hengen huoneessa
+ toimistomme palvelumaksu 24 € / hlö

Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa ja se toteutetaan kun ilmoittautuneita on vähintään 14. Matka ei sisällä lentoja. Keräämme ensin vähintään 14 ennakko-ilmoittautujan listan, jonka jälkeen vahvistamme lähdön ja voit tilata itsellesi lentoliput. Neuvomme halutessasi lentolippujen hankinnassa.

Hinta sisältää:
– Majoituksen 2hh, 3 yötä aamiaisilla
– Tanssiopetuksen 5 tuntia, 5 eri opettajaa
– Mindyn venyttelyn tanssipäivän päätteksi
– 3 päivän matkakortin julkisiin kulkuneuvoihin
– Matkanjohtajan palvelut (Mindy)

TANSSIMATKA AMSTERDAM TIEDOT JA MAKSUEHDOT

Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti mukaan, jotta matka saadaan toteutettua. Voit myös soittaa 09 – 455 11 21. Voit myös täyttää alla olevan kaavakkeen alustavan ilmoituksena ja olemme sinuun yhteydessä kun olemme saaneet ryhmän kasaan. Matkalle osallistuminen ei kuitenkaan edellytä että on Step Upin oppilas.

Yhteistyössä:

StepUp School tanssi