Ranskan avoimet Pariisi

Yksi tunnetuimmista Grand Slam -turnauksista, Ranskan avoimet Roland Garros pelataan Pariisissa 27.5 – 10.6.2018.

Roland Garros Pariisin avoimet tenniskisat

Tätä on Ranskan avoimet Roland Garros; vain metromatkan päässä Pariisin ydinkeskustasta olevat kentät. Mieletön fiilis, järjetön määrä katsojia ja isoimmissa katsomoissa tunnet välillä olevasi kuin tähtien sota – elokuvassa. Ranskalainen on tennisfriikki viimeiseen saakka ja katsomossakin aina impulsiivinen. Roland Garrosissa on myös kiva tennismuseo, jossa esim Björn Borgin hikipanta nähtävillä. ”Tennisfriikki”

Hinnat ja ehdot Grand Slam Roland Garros 27.5 – 10.6.2018.
Kauttamme myytävät liput ovat pakettilippuja sisältäen:

– Sisäänpääsyn keskuskentälle Philippe Chatrier 1 päiväksi
– 1. kategorian istumapaikan
– Pääsyn Pavillon Tennis -terassille
– Lounaan juomineen Pavillonin terassilla
– Open barin koko iltapäivän ajan (juomat, pientä suolaista)
– Roland Garros -lahjan
– Lippujen ja oheismateriaalin toimittamisen postitse

Lipullasi pääset vapaasti kaikille sivukentille seuraamaan otteluita. Alkupäivinä kaikki kentät käytössä pelikaavion mukaan. Miesten semifinaali alustavan ohjelman mukaan pelataan 8.6. ja miesten finaali 10.6. Vastaavasti naisten semifinaali 7.6. ja finaali 9.6.

Pakettilippujen hinnat / hlö:

Päivämäärä Philippe Chatrier Ohjelmassa
Su 27.5 590 € 1. kierros singles M-N
Ma 28.5 700 € 1. kierros singles M-N
Ti 29.5 770 € 1. kierros singles M-N
Ke 30.5 850 € 2. kierros singles M-N
To 31.5 930 € 2. kierros singles M-N
Pe 1.6 1020 € 3. kierros singles M-N
La 2.6 930 € 3. kierros singles M-N
Su 3.6 930 € 1/8 singles M-N
Ma 4.6 1040 € 1/8 singles M-N
Ti 5.6 1230 € 1/4 singles M-N
Ke 6.6 1230 € 1/4 singles M-N
To 7.6 790 € ½ singles N – finals double M
Pe 8.6  1890 € ½ singles M – finals double N
La 9.6 790 € Final N
Su 10.6  1890 € Final M

Erikoistapahtuman palvelupalkkiot: Tennislippujen Suomessa myytävät Roland Garros liput ovat erikoistapahtumaan välitettyjä tuotteita. Tennisliiton edustajana toimii Ranskassa Quarterback. Otteluihin erikseen välitetyt liput ei ole valmismatka. Ranskaan siirtymisestä ja majoituksesta asiakas vastaa itse (kauttamme voit kysyä myös lento- ja majoituspalvelut). Ostosten hintoihin lisätään palvelumaksumme 55 € / lippu.

Roland Garros – Ranskan Avoimet asiaa:
Ranskan avoin tennisturnaus pelataan aivan keskellä suurkaupunkia, Pariisia. Keskustasta kuljet paikan päälle metrolla, lähimmät pysäkit Michel-Ange Auteuil (linja 9) ja Porte d’Auteuil (linja 10).

Erityisehdot koskien Roland Garros -lippuja: Liput ovat e-lippuja ja henkilökohtaisia. Anna varauksen yhteydessä lähtijöiden nimet, passin numerot ja syntymäajat. Henkilöllisyys tulee todistaa stadionille mennessä (passi / kuvallinen henkilöllisyystodistus). Lipulla pääsee alueelle sisään vain kerran. Lippu tulee säilyttää koko päivän ajan, stadionilta poistuminen ei oikeuta uuteen sisäänpääsyyn samalla lipulla.

Tennisottelut pelataan ulko-olosuhteissa. Jos matkasi ottelut peruuntuvat tai niiden ajankohtaa muutetaan lakon, sääolosuhteiden, poliittisen tilanteen tai muun meistä riippumattoman syyn vuoksi, ei ostettuja lippuja voi muuttaa tai palauttaa. Otteluohjelma tai kilpailupaikan vaihto voi esimerkiksi yllä mainituista syistä muuttua, myöskään tällöin ostettuja lippuja ei voi muuttaa tai palauttaa. Käyttämättömistä lipuista tai yöpymisistä ei palautuksia. Lippujen määrä rajallinen. Kilpailujen aikana ja kahvilassa/baarissa katsojia saatetaan kuvata markkinatarkoituksiin, ostamalla lipun asiakas hyväksyy tämän.

Kaikki hinnat perustuvat tarjouspäivänä vahvistettuihin. Hinnat ovat sitoumuksetta. Liput saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Käyttämättömistä lipuista ei palautuksia.

Varausehdot: Roland Garros liput maksetaan tapahtuman poikkeuksellisen luonteen ja ranskalaisen lipputoimiston ehtojen mukaan kokonaisuudessaan tilausvaiheessa. Ajankohtaa ei voi jälkikäteen muuttaa. Hinta pidätetään kaikissa peruutuksen vaihtoehdoissa. Mahdollisesta peruutuksesta ei palautuksia. Toimitamme liput ja oheismateriaalin postitse 1-2 viikkoa ennen lähtöä.

Pyynnöstäsi tarjoamme erikseen välittettyä majoitusta ja/tai lentoja kisa-ajaksi Pariisissa.