Pariisi ja Lontoo

Lontoo on eittämättä yksi Euroopan historiallisimmista suurkaupungeista. Lukuisat maamerkit ja museot sekä englantilaisen kulttuurin mielenkiintoiset yksityiskohdat kiehtovat. Monikulttuurisuus näkyy mm. ruokatarjonnassa ja ei pidä unohtaa tietystikään upeita ostosmahdollisuuksia.

Päiväretki Pariisista Lontooseen Eurostar-junalla:
Pariisista pääsee Lontooseen 2 tunnissa 20 minuutissa Eurostar-junalla. Matkaan kuuluu päiväretki Lontooseen eli aamujunalla meno Lontooseen klo 8.07 – 9.36 ja illalla paluu Pariisiin klo 19.05 – 22.20. Ajat ovat paikallista aikaa. Lontoossa ohjelmassa kaupunkikiertoajelu ja Thames-joen risteily. Näihin voit mennä oman aikataulusi mukaan. Päivään Lontoossa jää mukavasti myös omatoimista vapaa-aikaa.

Pariisi + Lontoo, 7 yötä

Matkasi sisältää 7 yön majoituksen Pariisissa hotellissa*** (aamiaisilla) tai huoneistossa*** (ilman aamiaisia) vanhan Oopperan alueella lähellä suuria tavarataloja, päiväretken Eurostar-junalla Lontooseen (sis. kaupunkikiertoajelun ja Thames-joen risteilyn) ja vertailun vuoksi kaupunkikiertoajelun ja Seinen risteilyn Pariisissa. Buckinhamin palatsi, Tower Bridge, Eiffel-torni ja Riemukaari tulevat tutuksi.


Matkan hinta 924 € / hlö
.
Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Junalippu on 2. luokkaan, 1. luokan paikka lisämaksusta. Mukaasi Lontoon päiväretkelle tarvitset passin tai muun henkilöllisyystodistuksen. Mahdolliset muutokset juna-aikatauluihin mahdollisia. Huoneet ja retket saatavuuden mukaan. Hintaan lisätään palvelumaksumme. Hinnat voimassa 31.7.2017 toteutettaviin matkoihin.