Lontoon musikaalit Marcon kanssa 2. – 5.11.2017

Pitkä viikonloppu Lontoon musikaaleissa ja Lontooseen tutustuen. Matkaan on valmiiksi sisällytetty kolme musikaalia, mutta sinulle jää myös omaa aikaa Lontoossa.

Matka tehdään yhteistyössä Step Upin kanssa. Lontoon matkan isäntänä ja vetäjänä on musikaaleista käytännössä lähes kaiken tietävä  Marco Bjurström. Onkohan musikaalikysymystä mihin Marco ei osaisi vastata? Päivien aikana kuulet niin taustatietoa kuin mielipiteitä musikaaleista vuosikymmenien ajalta. Voit täysillä uppoutua vain nauttimaan. Matkalla kuulet myös mitkä ovat Marcon lempiravintoloita ja kahviloita Lontoossa. Lisätietoa Marcosta näet Step Upin sivuilta Marco Bjurström.

Suorat reittilennot Helsinki – Lontoo – Helsinki Finnairilla
2.11.2017 Helsinki 8.00 – Lontoo 9.10
5.11.2017 Lontoo 16.10 – Helsinki 21.05

Hotellimme on The Strand Palace 4****
372 The Strand, Lontoo
Hotelli sijaitsee aivan West Endin ytimessä ja sen ympäristössä on suurin osa musikaaliteattereista sekä nähtävyyksistä. Hotellissa oma ravintola, kahvila ja coctail-baari. Täältä on helppo kävellä kaikkiin valittuihin teattereihin ja vapaa-aikana voi nautiskella Covent Gardenin vilkkaasta elämästä. Jokaiselle on valmiiksi myös Lontoon Oyster card, jolla voi helposti kulkea myös metrolla, jos mielesi tekee käväistä muissakin kortteleissa tai ajella punaisilla busseilla.

Torstaina 2.11.17. Tapaaminen lentokentällä Helsingissä aikaisin aamulla, lento Lontooseen. Yksityinen bussikuljetus hotellille, jonne voimme jättää matkatavaramme säilöön. Vapaata aikaa aamupäivällä Lontoossa, minkä jälkeen majoittuminen hotelliimme Strand Palace. Savoy-teatterissa illalla yhteinen musikaali Dreamgirls.  Marcon sanoin tämä musikaali on aivan huikeaa laulamista ja 1970-luvun fiilistä, josta ei voi kuin nauttia.

Perjantaina 3.11.17
Yksityinen aamukierros Lontoossa bussilla suomenkielisen oppaan kanssa ”Mitä Lontoo on tänään”. Bussista voit lopuksi jäädä myös muualle keskustaan kierroksen loppuessa. Vapaata aikaa lounastaa tai shoppailla. Illalla Cambridge-teatterissa Roal Dahlin kirjaan perustuva Matilda. Marcon sanoin tässä musikaalissa on hämmentävän taitavia lapsinäyttelijöitä, hieno koreografia ja supernerokas lavastus.

Lauantai 4.11.
Aamupäivä aikaa seikkailla yhdessä tai erikseen Lontoossa.  Princes of Wales -teatterissa päivänäytös musikaali Book of Mormon.  Marcon sanoin tämä musikaali on edelleen yksi maailmankaikkeuden hauskimmista ja rytmiltään  huikeimmista musikaaleista.

Sunnuntai 5.11.
Lähtö lentokentälle yhteisellä kuljetuksella ja paluu suoralla lennolla, Helsingissä kello 21.05

Matkan hinta 1590 € / hlö
Hinta jaetussa 2 hengen huoneessa. Sgl-huoneen lisä 280 €.
Marco Bjusrströmin vetämä erikoismatka sisältää valmiiksi Finnairin lennot, majoituksen 2 hengen huoneessa 4**** hotellissa, aamiaiset, musikaaliliput 3 näytökseen, lentokenttäkuljetukset, Lontoo kierroksen suomenkielisen Lontoo-oppaan kanssa yksityisbussissa ja Lontoon Oyster-kortin.  Pidätämme oikeuden matkan ohjelmaan muutoksiin. Matkan hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € / hlö.

LONTOON MUSIKAALIT MARCON KANSSA ESITE JA HINNAT 2. -5.11.2017

Ilmoita itsesi nyt lähtijälistaan. Näin saat tarkemmat tiedot matkasta suoraan Pamplemoussesta. HUOM. Ohjelmisto voi muuttua musikaalien suhteen riippuen näytäntökausien pituudesta.

Matkalle voit ilmoittautua alustavasti mukaan meilillä myynti@pamplemousse.fi . Laitathan  mukaan kontaktitietosi.