Yritystiedot Pamplemousse

Pamplemousse on suomalainen asiantuntijayritys, joka palvelee monipuolisesti sekä yritysasiakkaita että yksityismatkustajia. Autamme sinua mielellämme ja halutessasi voimme sopia matkan suunnitteluajan myös toimistollemme.

Helena (Henni) Lieto-Pihlajaoja, FM, toimitusjohtaja
Pamplemoussen perustaja Henni on boheemi frankofiili. Innokas alppinisti tuntee Ranskan Alpit sekä Provencen maaseudun paremmin kuin omat taskunsa. Kädet useimmiten mukana joka taikinassa. Henni on helsinkiläistynyt espoolainen ja ajelee mielellään punaisella vespalla. Turussa opiskellut mutta kotipaikkoja ovat olleet myös Chamonix, Marseille ja Pariisi. Toiminut Ranskan valtion matkailustrategian Advisory Board -ryhmän neuvonantajana Suomesta. Saanut Ranskan valtion ritariarvon 2014.

Heidi Kilpiä, matkailurestonomi, FM
Pamplemoussen myyntipäällikkö Heidi on Ranskan tutkimusmatkailija, ja aina kartalla missä mennäänkin. Upeaksi viritetty muisti niin nimissä kuin numeroissa. Lempikaupunki Angers Loiren laaksossa. Ryhmämatkojen hoitaminen on Heidin La Specialité, mutta hallitsee siinä sivussa myös kaiken muun. Aina iloinen ja pirteä, ainutlaatuisia matkakokonaisuuksia luova luottohenkilö. Aamupala mieluiten à la francaise, croissant voilla ja hillolla.

Daniela Smeds, yo-merkonomi
Danne tietää kaiken, mikä Pamplemoussen matkoilla tapahtuu satulan selässä tai vaelluskengät jalassa. Juuriltaan Danne on ranskalais-suomalainen, kotikielenä ruotsi.  Valitse siis vapaasti kielesi kun Dannen kanssa juttelet. Itsekin nautinnollisen liikunnan harrastaja pohtii ehkä koiran hankkimista. Supertietoa Alsacesta, muttä kysy Dannen vinkit myös Normandian kierrokselle! Kavereiden kesken Danne laittaa mielellään raclettea.

Tarinamme
Aitous ja paikalliseen elämään tutustuminen ovat avainsanoja, jonka ympärille kaikki matkamme rakennetaan, oli kyseessä yksin matkustavan, pariskunnan, perheen tai isomman ryhmän matka. Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet palvelujamme myös Italiaan ja Espanjaan Ranskan ohella. Näissä matkoissa on kaikki samat periaatteet kuin Ranskan matkoillamme on aina ollut: nautittavaa, helppoa, luotettavaa ja laadukasta oman kukkaron mukaan.

Avoin ja vastuullinen yrityskulttuuri
Pyrimme pitämään tuotteemme yksilöllisinä ja matkustajaa arvostavina. Olemme mieltäneet yrityksemme arvoihin avoimuuden, rentouden ja vastuullisuuden. Arvoihimme kuuluu myös luovuus ja innovaativuus matkailussa. Toisinaan matkakokonaisuus voikin olla lähempänä event managementiä, kuin perinteistä matkanjärjestelyä. Pyrkimyksemme on jatkuvasti syventää erikoisosaamistamme. Tästä osaamisesta haluamme myös asiakkaiden pääsevän osalliseksi.

Paikallisuus
Käytämme matkoillamme mieluiten paikallisia yrityksiä ja majoittajia. Tämä mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman ja ikimuistettavamman palvelun ja kokemuksen. Kontaktoimme suoraan yrittäjien kanssa; viestiminen suoraan ilman välikäsiä on etu myös asiakkaillemme. Haluammekin toiminnallamme tukea paikallista yrittäjyyttä ja tuoda aitoa matkailua lähemmäksi asiakkaitamme.

Palvelemme Ranskan erikoistuotteillamme muita suomalaisia matkanjärjestäjiä. Jos vastuullisena matkanjärjestäjänä haluat jonkun tai joitain tuotteistamme välitykseen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä toimistoomme.

Pamplemousse oy on vastuullinen matkanjärjestäjä ja sillä on vakuus kilpailu- ja kuluttajavirastossa. Pamplemousse on Suomen Liikematkayhdistyksen FBTA:n jäsen sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen. Yritys on suorittanut Laatutonni-järjestelmän.

Pamplemousse oy
Puhurinpolku 1 B, 02120 Espoo
Puh. 09 – 455 11 21 ja 050-5316341
Email: matkat(at)pamplemousse.fi
Y-tunnus: 1904489-8
KUVI 4796/04/Mj
Alv rek.