Musikaalimatka pienryhmä 21. – 28.10.2018

Viikko New Yorkissa, musikaaleja ja kaupunkiin tutustuen. Matkaan on valmiiksi sisällytetty kaksi musikaalia, mutta sinulle jää myös omaa aikaa New Yorkissa. Alkujaan isommalle ryhmälle ajateltu kokonaisuus on nyt räätälöity pienryhmälle Marco Bjurströmin vetämänä.

Matka tehdään yhteistyössä StepUpin kanssa. NYCin matkan isäntänä Marco Bjurström, jolle NYC merkitsee paljon niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin paljon, se lukeutuu Marcon supersuosikkikaupunkeihin. Lisäksi Marco tietää melkein kaiken musikaalien maailmasta ja niiden rakentamisesta. Haluatko kuulla lisää?

Päivien aikana kuulet niin taustatietoa kuin mielipiteitä musikaaleista vuosikymmenien ajalta. Voit täysillä uppoutua vain nauttimaan. Matkalla kuulet myös mitkä ovat Marcon lempiravintoloita ja kahviloita NYCissä. Lisätietoa Marcosta näet Step Upin sivuilta Marco Bjurström.

Suorat reittilennot Helsinki – New York – Helsinki Finnairilla
su 21.10.18 kello 14.10 –  15.50
la 27.10.18  18.45 – > Helsinkiin saapuminen su 28.10.18 kello 07.50

Hotelli  The Muse 4****
130 west 46th street, New York
Katso Muse hotellin tietoja lisää
Luultavasti tätä paremmalla paikalla et voi NYCissä asua. Musikaalimatkalaisen unelmasijainnin lisäksi voit nauttia hotellin hyvästä aamiaisesta, mutta myös monista muista palveluista, kuten joogamatosta huoneessasi, luxus-kylpytuotteista, omasta kuntosalista tai iltapäivän viinitunnista hotellin baarissa. Nämä kaikki kuuluvat matkaasi valmiiksi tässä hotellissa. Ehkä et malta lähteä kaupungille ollenkaan….

Tapaaminen  lentokentällä Helsingissä ja lento samaa matkaa Marcon kanssa NYCiin. Tästä matka alkaa. Yksityinen bussikuljetus hotellille. Illalla syömme yhdessä hotellin läheisessä Grand Ole Opressa amerikkalaiseeen lännenmeininkiin. Tällä matkalla kaiken virallisen ohjelman ulkopuolella saatat kokea vaikka aamukävelyä Manhattanilla, Marcon suosikkikahviloita, Central Stationia, 9/11 muistomerkkiä ja Marcon omia lempipaikkoja NYCissä. Hyvät jazz-klubit ovat kuuluisia! Burleskia! Vai viekö askel Brooklyn Breweriin vai USAn hampurilaisille– bigger and even bigger?

Viikon matkan aikana on ohjelmassa valmiiksi Manhattania kiertävälle veneajelu, jossa varmasti kuulet Marcon tarinaa luultavasti maailman upeimmasta kaupungista sekä NYC kävelyretki vihreällä Highlinella  paikallisen opastamana.

Musikaaleiksi (2 eri musikaalia) matkaan on valittu MEAN GIRLS sekä  PRETTY WOMAN.  Tarinat ovat tunnettuja, mutta toteutus on varmasti jotain häkellyttävää, ainakin niin uumoillaan.

Marco Bjurströmin vetämä erikoismatka sisältää valmiiksi Finnairin lennot (tai omat lentosi), matkalaukun kuljetuksen, majoituksen 2 hengen huoneessa 4**** hotellissa, aamiaiset, musikaaliliput 2 näytökseen, lentokenttäkuljetukset, New York -kierroksen englanninkielisen oppaan kanssa High Linella, tuloillan illallisen sekä veneajelun Manhattanin edessä.   Pidätämme oikeuden matkan ohjelman muutoksiin. Matkan hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € / hlö.