Oma ryhmämatka – mitä otan huomioon?

Oma ryhmämatka on moniulotteinen asia. Kyseessä voi olla suvun yhteinen matka tai työpaikkasi kulttuurikerhon kevätreissu – lähtökohdat ovat erilaisia. Kohteen valinta, lentovaraukset, majoitustyyppi, matkan ohjelma ja aikataulutus, aktiviteetit ja retket, ruokailujen järjestäminen, mahdolliset kokoustilat… Haluamme tehdä matkasuunnittelusta sinulle helppoa ja vaivatonta sekä mieluisaa; tuleva yhteinen matka on aina iloinen asia!

Tärkeää on kaikkien matkalle lähtijöiden toiveiden ja tarpeiden huomioiminen ja ohjelman sekä vapaan ajan yhteensovittaminen. Toiset voivat kierrellä museoissa ja nähtävyyksissä, viinitiloilla ja vuorilla aamusta iltaan, toisille sopivat paremmin pitkät aamut ja ohjelmavapaa päivä.

Budjetti noin suunnilleen on myös hyvä olla tiedossa ennen matkaa. Näin tiedetään taloudelliset kehykset matkalle. Samaan matkaan on mahdollista myös sisällyttää erihintaisia palveluita ja tuotteita, joista jokainen voi valita itselleen sopivan. Kun ryhmäsi on tehty ammattilaisen kanssa hoituvat varaukset ja maksut matkasta niin kohdemaan kuin lähtijöiden kanssa.

Varaa aika suunnittelupalaveriin ja tervetuloa toimistoomme Espoon Tapiolaan! Voit myös soitella tai laittaa sähköpostia ensin.