Keittiö- ja ruokamatkat Ranskaan

Ranskassa ruoka näkyy ja tuntuu joka paikassa; et voi välttyä hyvältä syömiseltä. Maut ja valmistustavat vaihtelevat maakunnittain. Kokeile Provencen yrttisiä makuja, Normandian tarte tatin, baskimaan paprikat ja Alppien juustoiset ruoat.

Matkasi voimme suunnitella ravintoloiden mukaan ja mielellämme varaamme myös ruokapaikat valmiiksi. Keräämme jatkuvasti materiaalia ja kokemuksia huomioitavan hyvistä ruokapaikoista (ne eivät aina ole yksi yhteen Michelinin kanssa, vaatimattomissakin paikoissa voi syödä hyvin ja nautinnolla). Matkallesi saat vinkkejä ja suosituksia mukaan, ja haluamme matkasi jälkeen kuulla missä sinä söit parhaan illallisesi!

Ranskalaiseen ruokakulttuuriin pääsee sisään myös kokkikursseilla, Pariisissa voit piipahtaa boulangerieen, ja yrityksille ja yhdistyksille sekä ruoka-alan ammattilaisille toteutamme myös opintomatkoja valitun teeman mukaan.

Ranskalainen omenapiirakka ja ranskalainen päärynäpiirakka