Päivä viinitilan keittiössä Provence

Viinitilan keittiöpäivä Provencessa alkaa heti aamusta. Siksi matkakokonaisuuteen kuuluu yöpyminen tilalla ja buffet-aamiaiset. Teet ruokakokonaisuuden keittiömestarin kanssa, ja kokkaamisen päätteeksi lounas viineineen kuuluu pakettiin. Lounaan jälkeen tutustut viinitilan omaan tuotantoon ja pääset maistelemaan heidän viinejään opastetun tastingin merkeissä. Englannilla pärjää mainiosti! Kysy kurssia lisättäväksi omaan matkapakettiisi tai tee siitä osa jo olemassa olevaa matkaasi. Lisäyöt mahdollisia.

Kurssin järjestävä viinitila Provencessa tuottaa yhtä Ranskan parhaista rosé-viineistä. Majoitustaso on korkealuokkainen.

Kokonaisuus sisältää (minimi osallistujamäärä 2 henkeä):
– Yöpyminen viinitilan omassa korkealuokkaisessa majatalossa
– Buffet-aamiaiset
– Keittiökurssi kokin kanssa
– Lounas viineineen
– Tutustuminen viinitilaan ja sen tuotantoon
– Opastettu tasting

Hinnat classic-huoneessa per hlö (saatavilla lisämaksusta deluxe-huoneita ja sviittejä):
maalis-huhtikuussa: 399 €
touko-, kesä- ja syyskuussa: 465 €
heinä- ja elokuussa: 515 €
Hinnat edellyttävät majoitusta 2hh. Hintoihin lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu.