Viininkorjuun viikonloppu Toscana 21. – 24.9.2017

Alkusyksyn viikonloppumatka Toscanaan 2017.  Maisemia, lämpimiä päiviä ja viininkorjuupäivä hands on! Toteutus ainoastaan 21. – 24.9.2017.

Viinipeltojen ja oliiviviljelmien keskellä Toscanan kumpuilevassa maisemassa sijaitseva viini- ja oliiviöljytila. Tila tuottaa Chianti DOCG-viinejä sekä intensiivistä Extra Virgin oliiviöljyä. Firenzeen 15 km, Luccaan 100 km.

Tulopäivänä noudat vuokra-auton Milanon lentokentältä ja suuntaat yhdeksi yöksi  21-22.9 Luccan viehättäväan pikkukaupunkiin Pisan lähellä, majoittuminen pienhotelliin.  Tämän jälkeen on sinulla 2 yötä viinitilalla maaseudulla.

Vietä päivä viinitilallisena

Yhteinen työpäivä – viininkorjuupäivä – on la 23.9. Se sisältää yhteisen lounaan ja illallisen. Työporukassa voi olla niin italialaisia kuin muista maista poimintapäivään tulleita. Pääset näkemään ja kokemaan mitä on nykypäivän viininkorjuu, ja miten rypäleet matkaavat pellolta tynnyreihin pientilalla ja lopulta maistellaan lopputuotetta, tilan omaa Chiantia.  Saat opastusta korjuutekniikkaan. Tietenkin myös paljon puhetta viininvalmistuksesta.

Majoittuminen on tilalla olevissa asunnoissa. Mukaasi saat kartat ja infot ajoreiteille ja omatoimiseen alueeseen tutustumiseen.

Hinta erikoisviikonloppuun 495 € / hlö, kun 2 henkilöä matkalla ja majoitus samassa huoneessa.
Lennot eivät sisälly matkaan. Matkaa voi halutessaan pidentää viiniviikonlopun ympärille. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Halutessasi järjestämme viinitilalle myös muille viikonlopuille ryhmälle aktiviteetteja.