Habisol mukana Ranska-viikolla

Kuva blogiin Habisol

Habisol tuo Ranska-viikolle terveisiä Rivieran ja Provencen asuntomarkkinoilta. Côte d’Azurin suosio suomalaisten keskuudessa loman- ja eläkkeenviettopaikkana sekä etätöidentekopaikkana on kasvanut vuosi vuodelta. Habisol on suomalainen yritys, joka auttaa asunnon etsinnässä, asunnon myynnissä ja monimutkaisen kauppaprosessin läpiviennissä.

Asuntokauppa ja kiinteistönvälitys Ranskassa ovat kovin erilaisia verrattuna suomalaiseen toimintatapaan. Habisolin tehtävä on kiinnittää asiakkaansa huomio suomalaisesta asuntokaupasta poikkeaviin seikkoihin ja toimia asiakkaansa edunvalvojana ja kontaktina koko 2-3 kuukautta kestävän prosessin ajan. Habisol tekee yhteistyötä paikallisten välittäjien ja uudiskohteiden rakennuttajien kanssa. Palvelu on asunnon ostajalle maksutonta, mikäli hän ei ole itse ottanut aiemmin suoraa yhteyttä asunnon ranskalaiseen välittäjään tai rakennuttajaan. Asunnoista maksetaan aina täysin sama hinta kuin jos asioisi suoraan ranskalaisen välittäjän tai rakennuttajan kanssa.

Rivieran sijainti Välimeren rannalla, Meri-Alppien suojissa takaa yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. Seudun tunnetuimmat rantakaupungit, Nizza, Cannes ja Antibes, vuoriston pikkukylät, Monacon ruhtinaskunnan läheisyys ja maaseudun viinipellot luovat kukin omaa tunnelmaansa. Virikkeitä riittää taiteen, ruoka- ja juomakulttuurin, golfin, laskettelun, patikoinnin ja veneilyn ystäville. Nizzaan on kivuton lentomatka ja sieltä on hyvät yhteydet mm. Italiaan ja muualle Keski-Eurooppaan. Côte d’Azur on korkeatasoinen, tyylikäs, puhdas ja infrastruktuuriltaan toimiva – ihanteellinen alue kakkosasunnolle.