Ajaccio

Meren, vuorten, luonnon ja ulkoilun paratiisi on Korsika. Ainutlaatuinen ilmapiiri ja omanlaisensa puhetapa tekee korsikalaisista aivan erilaisia kuin mantereella asuvat ranskalaiset. Ajaccio on saaren pääkaupunki, lento- ja laivayhteyksien päässä mantereelta.  Lähde vaikka päiväksi laivaretkelle ja koe maisemaravintolan maut ja näköalat. Korsikan matkasi suunnittelemme juuri sinulle sopivaksi.

Huvilaelämää Ajacciossa

Majoitu upeassa 1800-luvun kartanossa aivan keskustan ja sataman tuntumassa kuitenkin rauhallisella alueella meren rannalla. Huoneesi terassilta merinäköala ja melkein yletyt kastamaan varpaat veteen. Rentoudu ja nauti auringosta, pelaa kasinolla tai yritä hole in onea läheisellä golf-kentällä. Hotellilta lähtee patikointireittejä ja voit vaikka vuokrata polkupyöränkin. Tästä ei loma parane!

Ajaccion huvilalomalla mieli lepää. Korsika. Ajaccio
Hinta: alk. 1590 € / hlö
Sisältäen Air Francen lennot Helsinki – Pariisi – Ajaccio – Pariisi – Helsinki, majoituksen huvilahotellissa 2hh merinäköalalla, huoneessa oma terassi, buffet-aamiaiset. Ajaccion lentokentältä omatoimisesti hotellille, matkaa noin 8 km. Halutessanne tilaamme kuljetukset.

Ajacciosta aloitat myös KORSIKAN KIERTOMATKAN.