Arles

Arles on vireä, taiteellinen kaupunki, jossa on harvinaisen hyvin säilyneitä roomalaisajan raunioita. Arles tunnetaan myös taiteilija Vincent van Goghin kaupunkina ja katukuvassa taide näkyykin vahvasti. Lähellä olevia nähtävyyksiä mm. Camarguen luonnonpuisto, sen valkoiset hevoset ja härkätilat sekä suolaviljelmät ja riisimuseo. Autoilijalle kaunis reitti on myös Arles, Avignon, Baux-de-Provence, Saint Remy de Provence.

Camarguen cowboy ratsailla

Kaupunkiloma Arles ja Camarguen luonnonpuisto 3 yötä

Haluamme tutustuttaa sinut historialliseen Arlesin kaupunkiin. Majoitus 2 yötä “vihreässä keitaassa” keskellä kaupunkia. Hotelli*** on restauroitu 1600-luvun rakennukseen aivan amfiteatterin viereen ja oleskeluusi kuuluu pääsy hotellin tunnelmalliseen spahan.

Arlesin roomalaisajan amfiteatteri on hotellisi vieressä!
Arlesista lyhyt ajomatka Camarguen luonnonpuistoon, mikset viettäisi siellä myös yötä? Matkaan kuuluu 1 yö aidolla härkätilalla, joka nyttemmin tasokas perheomisteinen maaseutuhotelli. Hotellin yhteydessä ranch, missä myös valkoisia hevosia aitauksessa. Tilan rakennukset ovat 1600-luvulta peräisin. Vieraiden käytössä ulkouima-allas, maastopyörät, mahdollisuus ratsastaa. Hotellissa vain 11 huonetta, ja hotellin maalaisravintola tarjoaa raikkaita alueen herkkuja, joiden raaka-aineet ovat peräisin omasta puutarhasta tai lähiseudulta. Erikoisuuksia kalaruoat, villikaniini, kana ja Camarguen punainen riisi.

Matkan hinta vuodelle 2016 alkaen 490 € / hlö majoitukselle 2hh.
Sis. vuokra-auton 4 vrk, 2 yötä Arlesin hotellissa aamiaisilla ja 1 yön härkätilalla aamiaisilla. Saat mukaasi kartat ja infot alueista. Hinta matkan ajankohdan mukaan.

Tai entäpä jos lähtisit CAMARGUEN LUONNONPUISTOON PYÖRÄMATKALLE?