Biarritz

Biarritz, surffareiden paratiisi, sijaitsee Ranskan lounaiskulmassa 18 km:n päässä Espanjan rajalta. Siellä on runsaasti kulttuuria ja viisi kilometriä upeata rantaa. Itse Biarritzin lisäksi muista sen upeat lähialueet niin rantaviivalla kuin sisämaassa. Kaupunkilomasi Biarritziin voi olla sporttinen, kulttuuripainotteinen, makumatka baskikeittiöön tai rantalomaa. Kysy itsellesi sopivaa yhdistelmää.

Biarritz oli 1800-luvulla kuninkaallisten ja aristokraattien kesäpaikka. Keisarinna Eugénie sai vuonna 1854 suostutelluksi miehensä Napoleon III:n viettämään loman Biarritzissa. Napoleon rakennutti vaimolleen Villa Eugénin, ja muut Euroopan kruunupäät seurasivat pian esimerkkiä.

Nauti Atlantin auringosta, surffirannoista ja SURFFAUSKURSSISTA ja yhtä aikaa modernista ja perinteisestä Biarritzista. Kohde on parhaimmillaan kun rakastat surffausta ja/tai golfia, Baskimaan makuelämyksiä ja rantaa. Itse Biarritzin keskusta on mäkinen ja rannoille meno vaatii usein sporttihenkeä. Kauttamme voit rakentaa loman myös useampaan kohteeseen, esimerkiksi osa lomasta Biarritzissa ja jatko vaikka toisessa rantapaikassa tai SISÄMAAN BASKIKYLÄSSÄ.

Majoitusvaihtoehtoja muun muassa Biarritzin CITYASUNNOT JA YKSITYISET LUKSUSKOHTEET.

Kaupunkiloma Biarritz

Majoitu Biarritzin keskustassa kivassa kaupunkihotellissa. Matkasi sisältää majoituksen valitsemillesi öille, buffet-aamiaiset ja paikalliset verot. Yhtenä päivänä käytössäsi kaupunkiopas (1,5h), jonka kanssa kierros Biarritzissa. Matka sisältää lisäksi yhden päiväretken valitsemaasi kohteeseen (aikataulun mukaan katsotaan retki), vaihtoehtoja mm. Espeletten paprikakaupunki ja ruokamarkkinat, Guggenheim Bilbaossa, San Sebastian, Espanjan baskimaan pienet kylät… Matkalle saat mukaan Biarritzin kartan ja ravintolasuosituksia.

Biarritz on ranskalaisten kesäkohde ollut jo vuosisatoja.

Hinta 3 yön matkasta alk. 495 € / hlö
Hinnat edellyttävät majoitusta kahden hengen huoneessa. Muut huonekoot kysyttäessä. Hintoihin lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu. Hinnat eivät sisällä lentoja. Lisäyöt 95 € / hlö.

Yhdistä kaupunkilomaasi myös VIINIMATKA BASKIMAALLE tai vaikkapa GOLFIA BIARRITZ JA LÄHIALUEET.