Bordeaux

Bordeaux on viinin, oopperan ja hyvän ruoan kaupunki. Monet nähtävyydet kompaktisti keskustassa. Bordeaux’n kaupunki on viime vuosien aikana siistiytynyt huomattavasti ja siitä on tullut miellyttävä kohde vierailijalle. Bordeaux’n keskustassa on aiempaa suurempi kävelykatujen alue, siellä on city-pyörät, katedraalin ympäristö on täynnä mukavia kahviloita ja raitiovaunulla pääsee liikkumaan kätevästi.

Aivan uusinta uutta on viinitalo Cité du Vin, joka kokoaa yhteen viinikulttuuria kaikkialta maailmasta. Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde!

Vietä koko viikko kaupungissa ja tee päiväretkiä viinitiloille, pienempiin kyliin ja merenrannalle, kiertele vuokra-autolla Bordeaux’n ympäristöä, tee fillarimatka, opiskele kieltä tai vuokraa talo. Millainen on Sinun matkasi?

Kaupunkikuvaa historiallisen rakennuksen parvekkeelta Bordeaux.

BORDEAUX CITY JA OPASTETTUJA RETKIÄ VIINITILOILLE.

BORDEAUX’N KIELIKURSSIT.

VUOKRAA TALO ATLANTIN RANNALTA.

Bordeaux on viinikaupunki ja viinialueen nimi

Bordeaux on vahvasti viiniin sidoksissa. Kaupunki on antanut nimensä ympäröivälle viininkasvatusalueelle ja sen tuottamalle viinille. Viinitiloille voit lähteä opastetulle retkelle, näin sinun ei itse tarvitse ajaa autoa. Myös polkupyörä on loistava väline viinipellolta toiselle liikkumiseen. Bordeaux’ssa järjestetään joka vuosi upea viinitapahtuma, jollaista ei ole toista. Grand Cru -tapahtumaan pääset osallistumaan kauttamme.

ERIKOISTAPAHTUMA BORDEAUX GRANDS CRUS

SAINT EMILIONIN VIINIALUE FILLARILLA.

VIINIÄ JA RANTAA.

UPEA UNESCON SAINT EMILION JA SAUTERNES’N VIINIMATKA.

Golfaajille valinnanvaraa

Golfin pelaajille Bordeaux’n alue on unelma. Valitse merenrantakenttä tai puistomaisempi vaihtoehto, kenttiä myös viinipeltojen vieressä. Osallistu Golf & Viini -kisoihin ja voita upeita palkintoja. Kysy lisää toimistostamme. Tässä lisää yhdestä vaihtoehdosta: GOLF DU MEDOC

Bordeaux'ssa on aikaa nauttia olemisesta.