Lyonin kaupunki herkutellen

Lyon tunnetaan maailmankuuluista keittiömestareistaan.  Myös sinä voit olla hetken lyonilainen kokki, sillä Lyonin matkallasi pääset mukaan  ruoanlaittotuokioon paikallisessa nykyaikaisessa kokkauskoulussa. Opettajat ovat valmistuneet Paul Bocuselta, mutta tämä koulu on aivan erilainen ja moderni, sillä siellä tehdään hyvää ruokaa ja nopeasti jokaisen suuhun ja oppilaista suurin osa onkin lyonilaisia. Sans aucun stress, sanoisi tähän ranskalainen (siis rennoin rantein kokkausta). Tämä kokkaus sopii sekä aikuisille että teineille.

Kokkauksen lisäksi teemme matkaasi pöytävarauksen valmiiksi (suosittelemme Bocusen brasserieta) ja annamme vinkkejä matkan varrelle. Juu, ja kyllä siellä Bocusen nimeä kantavassa kauppahallissa kannattaa käydä. Hotellisi sijaitsee myös Lyonin ravintolakatujen varrella, joten matka syömään ei tällä reissulla ole pitkä.

Matkapakettisi sisältää:
– Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
– 3 yön majoituksen hotellissa 4* kahden hengen huoneessa
– Buffet-aamiaiset
– Puolen päivän kokkauksen Lyonissa opettajan kanssa (eri teemoja eri päivinä, valmistat sesongin mukaisia herkkuja, myös jälkiruokakursseja)
– Ravintolavarauksen lyonilaiseen ravintolaan valmiiksi
– Lyonin kartan ja kaupunki-infon
– Matkadokumenttien postittamisen kotiin

Hinta alk. 565 € / hlö majoituksella 2hh
Lennot Lyoniin eivät kuulu hintaan. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Voi yhdistää myös toiseen matkakokonaisuuteen.