Lyonin kaupunkimatka

Vietä muutama päivä Lyonissa ja tutustu tähän historiallisesti ja gastronomisesti tunnettuun kaupunkiin. Matka alkaen 3 yötä, voit liittää matkaasi lisäöitä Lyonissa tai mikset lähtisi myös maaseudulle?

Lyon city-matka 4 vrk – 3 yötä

Majoitut vanhaan pankkiin entisöidyssä boutique-hotellissa aivan Lyonin ytimessä 1. kaupunginosassa lähellä kaupungintaloa, oopperaa ja taidemuseota. Kävelymatka vanhaan kaupunkiin eli Fourvièreen Saône-joen yli, Bocusen kauppahallit löytyvät taas Rhône-joen toiselta puolelta. Matkaasi suosittelemme myös valmiiksi jo opastuskierroksen salaisissa kaupunkikortteleissa – niitä kun ei ilman paikallistuntemusta edes löydä!

Kaupunkibreikki Lyoniin sisältää:
– Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
– Saapumispäivänä 2h kaupunkikiertoajelun kuljetuksen yhteydessä, kuski puhuu englantia
– 3 yön majoituksen kahden hengen huoneessa Lyonin keskustan uudessa boutique-hotellissa 4*
– Buffet-aamiaiset
– Yhden aamupäivän kaupunkiopastuksen suomalaisen oppaan kanssa, suosittelemme kierrosta vanhan kaupungin tai Croix -Roussen trabouleissa
– Lyonin kartan ja kaupunki-infon
– Ravintolasuosituksia ja -varauksia
– Matkadokumenttien postittamisen kotiin

Hinta alkaen 695 € / hlö majoituksella 2hh
Mahdollista ottaa lisäöitä kaupungissa tai/ja maaseudulla, myös puolipäiväretki tai koko päivän retki opastetusti Beaujolais’n alueelle mahdollinen. Pyydä omaan matkaasi meiltä tarjous. Paketti ei sisällä Lyonin lentoja. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkiot.