Hippien jäljillä Provence ja Marseille

Vuokraa lomallesi aito vanha hippiauto, jolla voit kierrellä Provencea. Näihin kukkaisvaunuihin voit yhdistää myös kaupunkimatkailua, esimerkiksi Marseille. Autojen koti on maaseudulla Provencessa, mutta sovittaessa auto voidaan tuoda sinulle valmiiksi Marseillen lentokentälle.

Provencen leppoisa tuuli ja elämä on löysää

Näissä autoissa voit nukkua (esim. leirintäpaikat hyvä tilata etukäteen) tai voimme lisätä vuokraasi majoittumisen paikallisen kodin vierashuoneessa ja autosi on mukavasti pihapiirissä.

Esimerkkimatka talvi / kevät / syksy 4 yön matka: Saapuminen Marseillen lentokentälle, josta noudat autosi. 5 vrk (4 yön matka) autoillen Luberonin alueella ja Verdonin luonnonpuistossa. Yhden yön vietät B&B -majoituksessa ranskalaisella viinitilalla (aah suihku), mutta 2 yötä pinnistelet nuoruuden tunnoissa takakopin patjoilla. Luovutat auton pois Avignonissa ja jäät sinne hotelliin yhdeksi yöksi. Paluu junalla Marseillen lentokentälle. Hinta 820 € / hlö. Lento- tai junaliput eivät kuulu hintaan.

Esimerkkimatka heinä-elokuussa, kesto 2 viikkoa: Saapuminen Marseillen lentokentälle, josta noudat autosi. Autoilet Luberonin alueella ja Verdonin luonnonpuistossa. Toisen viikon majoitus on Isle-sur-la-Sorguen kylässä huoneistossa, ja toisen viikon voit kierrellä ja pysähtyä kivoille leirintäalueille tai viinitiloille. Palautus autosta Marseillen lentokentälle. Autoosi varataan myös 2 polkupyörää ja teltta sekä kannettava vessa ja GPS. Hinta-arvio 1640 € / hlö. Lento- tai junaliput eivät kuulu hintaan.

Nämä ovat aitoja vanhoja autoja, mutta niissä on kaikissa valmiina i-pod -liitännät, jotta tunnelma pysyy kuosissa. Lisätarvikkeina on retkipöytiä, tuoleja, telttaa, lakanoita (petipaikkasi on siis auton takakontissa). Autoon mahtuu 2 aikuista ja tarvittaessa kaksi pientä lasta.

Kysy näistä hippiautoista meiltä lisää toimistosta. Autoja on vain muutama, joten nämä matkat tehdäänPellon laidalla piknikillä (kuten niin moni meidän matkoistamme) käsityönä saatavuuden mukaan.

Kivaa kierrellä myös henkilöautolla

Matkasi Provencea kierrellen onnistuu myös hienosti henkilöautolla, joten älä masennu jos et jaksa enää nukkua takakontissa (vaikka eihän kukaan ole näitä autoja kieltänyt ajamasta 5* hotellin parkkiin…). Meillä suuri valikoima kiertomatkoja eri Provencen kylissä ja kaupungeissa. Tartu siis rattiin ja paina poljinta!