Kiertomatka Marseille, Avignon ja Aix

Tässä viikon matkaesimerkissä tutustut kolmeen provencelaiseen kaupunkiin, Marseilleen, Avignoniin ja Aix en Provenceen. Liikkumiset paikallisjunilla ja -busseilla, lisäksi laivaretki Marseillesta merelle ja yksi järjestetty bussiretki kauniisiin kyliin Roussillon ja Gordes. Roussillonissa lumoaa okranvärinen maa ja Gordesin pienillä kujilla on mukava vaellella.

Katedraali Aixissa. Kuva OT Aix.
MARSEILLE on Ranskan vanhin kaupunki ja tunnetaan satamakaupunkina. 
AVIGNON
puolestaan on täynnä historiaa ja kaupunki onkin ollut paavien asuinpaikka.
AIX EN PROVENCEN kaunista pikkukaupunkia luonnehtivat lukuisat suihkulähteet ja kauniit rakennukset (kuvassa).

Provencen kaupungit Marseille – Avignon – Aix en Provence, kiertomatka 7 yötä

Matkasi sisältää:
– Keskustamajoitukset hotelleissa*** buffet-aamiaisilla (2 yötä Marseillessa, 2 yötä Avignonissa, 3 yötä Aix en Provencessa)
– Juna- ja bussiliput siirtymisiin
– Laivaretken Marseillessa
– Koko päivän opastetun bussiretken maalaislounaineen ja sisäänpääsyineen Provencen pieniin kyliin Roussillon ja Gordes, vierailu muun muassa Sénanquen luostarissa. Retkellä opastus englanniksi. Lähtö Aix en Provencesta.

Hotellien sijainnit ovat suht lähellä rautatieasemia, joten junailu on helppoa. Varaamme juna- ja bussiliput valmiiksi, aikataulut ja hinnat tarkistetaan jokaisen matkan kohdella erikseen.

Roussillonin kylä ja okramaa.

Hinta alk. 795 € / hlö / majoitus 2hh
Hintoihin lisätään hinnaston mukaiset palvelumaksumme.  Lisäyöt saatavuuden mukaan. Hinta ei sisällä lentoja, kysy niiden liittämistä matkaasi. Marseilleen lentävät Helsingistä yhdellä vaihdolla muun muassa Air France ja Lufthansa. Yhden hengen huoneesta lisämaksu.