Montpellier

Monet väittävät Languedoc-Roussillonin alueen pääkaupunkia Montpellieriä Ranskan kauneimmaksi kaupungiksi – ja saattavat hyvinkin olla oikeassa. Täältä voit löytää ranskalaisen elämänilon ja riemun aidoimmillaan. Lähde rannalle, eksytä itsesi kaupungin vilinään tai täytä eväskori herkuilla ja suuntaa Esplanaden puistoon – valinta on sinun!

place-de-la-comedie MontpellierKeväisin Montpellier puhkeaa kukkaan ja tarjoaa elämyksiä niin kulttuurin kuin aktiviteettienkin parissa. Silloin kaupungissa järjestetään sekä tanssin, elokuvan että extreme-urheilulajien festivaalit, jotka tempaavat mukaansa myös matkailijan.

Montpellierin vanhan kaupungin kapeat kadut ja tunnelmalliset terassit kutsuvat sinut nauttimaan välimeren rannikon lempeästä ilmastosta ja aurinkoisesta elämänasenteesta. Nuorekas ja avoin kaupunki vetää puoleensa ja jättää muiston, josta et halua luopua.

Varaa oma talosi tai lähde golfmatkalle Languedoc-Roussillonin alueelle Ranskaan. Montpellier on myös suosittu kielikurssikaupunki.  Täytä kysely tai soita toimistoomme, niin laadimme sinulle täydellisen matkapaketin.

MONTPELLIER’N CITYASUNNOT

KIELIKURSSIT MONTPELLIER

LOMATALOT LANGUEDOC-ROUSSILLON