Nizza

Nizzan kaupunkiloma. Pidennetty viikonloppu tai muutama kuukausi. Lähde nauttimaan kaupungista ja merestä yhtä aikaa. Vain muutaman tunnin lentomatka ja olet Nizzassa, yhdessä Välimeren seudun historiallisimmista kaupungeista. Voit yhdistää Nizzan kaupunkilomaan muita rantakaupunkeja ja Rivieran kyliä. Asumiseen tarjoamme koko Nizzan hotellivalikoiman, mutta myös kattavan valikoiman asuntoja.

Nizzassa voit piipahtaa VIRTUAALIMATKALLA 11.10.2021.

Nizzassa 3 yötä, mukana yksityinen opas

Nizza on mielenkiintoinen kaupunkikohde museoineen, rantoineen, ravintoloineen ja lähialueen nähtävyyksineen. Rantakatu houkuttelee nautiskelijoita, lenkkeilijöitä, rullaluistelijoita… Vanhan kaupungin tunnelmaan pääsee vain puikkelehtimalla pienillä kujilla ja eksymällä ihaniin puoteihin.

Nizzaan ehtii tutustua jo lyhyelläkin matkalla. Kaupunki on aika pieni, ja Välimeren tunnelmaan pääsee nopeasti kiinni. Matkallesi saat mukaan yksityisen suomalaisen oppaan yhdeksi päiväksi, myös Nizzan kartan ja kaupunki-infon omatoimista seikkailua varten.

Matkan hinta syksylle 2021 alkaen 590 € / hlö
Matka sisältää 3 yön majoituksen hotellissa****, aamiaiset, yksityisoppaan yhden päivän ajan kanssasi, ravintolasuosituksia ja -varauksia, Nizzan kartan ja kaupunki-infon.

Hotellin sijainti noin 500m rantakadulta ja vanhasta kaupungista, hotellilla kattoterassi, ravintola, spa. Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Viikko Nizzassa ja retkiä lähialueille

Asuminen Nizzan keskustassa, saatavuuden mukaan vanhassa kaupungissa, yksityisessä vuokra-asunnossa (kokoluokka kaksio kahdelle). Asunnossa lakanat, pyyhkeet, sähkö, vesi ja paikalliset verot kuuluvat vuokran hintaan.

Viikkoosi suosittelemme retkiä Grassen parfyymikaupunkiin, Nizzan kukkuloiden viinitilalle ja Monacoon. Retkillä mukana englantia puhuva opas. Retket suunnitellaan sinun päiviisi ja aikatauluihisi sopivaksi. Saat mukaasi kokoamamme listan hyvistä ravintoloista, ja mielellämme teemme varauksiakin valmiiksi.

Matkan hinta esimerkiksi loka-marraskuulle alkaen 495 € / hlö
sisältäen vuokra-asunnon viikoksi, retket Grasseen ja viinitilalle sekä Monacoon. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Tekemistä

Tarjoamme myös suuren valikoiman retkiä ja harrasteita Nizzassa. Mitä sinä haluaisit Nizzassa tehdä?
– Lähteä opastetulle koko päivän tai puolen päivän retkelle Rivieran rantakaupunkeihin ja sisämaan kyliin
– Pelata tennistä
– Tehdä veneretken Välimerelle
– Vierailla museopassilla Rivieran alueen museoissa
– Vuokrata Ferrarin
– Jotain muuta?