Pariisi

Matka Ranskaan alkaa usein Pariisista. Se on kaupungin sykettä, muotia, taidetta ja antoisia ruokailuja. Pariisi on historiaa ja nykypäivän trendejä. Ja romantiikkaa bien sûr!

Rakkautta pariisissa ja pariisin kevät. Sacre coeur Pariisi.Teemme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden sinulle sopivina päivinä. Mukaasi saat myös valmiiksi Pariisin kartan ja kokoamamme hyvien ruokapaikkojen listan. Halutessasi teemme myös vaikka kaikki ravintolavarauksesi valmiiksi (suuremmille seurueille suositeltavaa).

Onko Pariisi vielä kokematta? Tutustu matkaamme ENSIKERTALAISEN PARIISI tai tule mukaan OPASTETULLE RYHMÄMATKALLE PARIISIIN.

Tarjolla PIKKUJOULUMATKA PARIISIIN.

20 kaupunginosaa, 20 erilaista maailmaa

Pariisi on yltäkylläisyyden kaupunki. Jokainen kaupunginosa (virallisesti piiri) eli arrondissement on kuin oma kaupunkinsa. Vietätkö lomasi vasemman rannan opiskelijoiden Latinalaiskorttelissa tai taiteilijoiden Saint Germainilla, oikealla rannalla shoppaillen Oopperan ja Madeleinen alueella, tutustutko kiehtovaan kukkulaiseen Montmartreen tai nousukas Bellevilleen vai fiilisteletkö jazz-klubeja, kirpputoreja ja kahviloita Montparnassella? Pariisi tarjoaa virikkeitä kaiken ikäisille valtavan määrän. Suurin vaikeus Pariisissa onkin se oikean valinta.

Mitä tehdä Pariisissa?

Monet katsovat, että Pariisissa riittää vain oleminen, eläminen ja muiden katselu. Totta tuokin. Toisaalta syventymällä hiukan pariisilaiseen elämään pintaa syvemmälle pääset eteenpäin tutkimusmatkallasi.

Voit valita näkemistä ja kokemista nähtävyyksistä, kuten Eiffel-torni, Seinen laivat, Montparnasse, Louvre, Quai d’Orsay, Montmartre, Moulin Rouge ja niin edelleen. Järjestämme pääsyliput tapahtumiin, kiertoajeluihin ja konsertteihin matkasi oheen. Joko olet vierailut Louis Vuitton Foundationissa tai Pariisin filharmonikkojen konsertissa? Osaamme myös aikatauluttaa ohjelmasi ja liikkumisesi, niin voit elää stressittömästi oman matkasi.Kimallusta Lidon kabareessa.

Matkustajiemme mielituotteet matkapaketeissaan Pariisiin:

– Illallinen tai lounas Eiffel-tornissa

– Yksityinen suomenkielinen opas Louvren museoon

– Moulin Rougen tai Lidon kabaree-show (sekä muut teatterit ja urheilutapahtumat)

– Pariisin matkakortti matkapaketissa valmiina

–  PÄIVÄ DISNEYSSÄ TAI ASTERIX-PUISTOSSA

– Versailles opastettu retki puolipäivää tai koko päivä

– Yksityinen lentokenttäkuljetus suoraan lennolta hotelliisi

– Lounas paikallisessa viinikellarissa – voit ostaa mukaasi vuosikertapulloja ja tehdä löytöjä viinien maailmasta

– Ravintolavaraus valmiiksi hyvään ravintolaan

PaikallisuuttaPariisi on pariisilaisten kaupunki.

Pariisissa pääset kauttamme kokemaan myös hivenen enemmän pariisilaisuutta halutessasi; olet tervetullut illallistamaan pariisilaiseen kotiin, voit tavata pariisilaisia työnsä ääressä (taidemaalareita, koruntekijöitä, leipureita etc), voit osallistua järjestettyyn KAHVILAKESKUSTELUUN KULTTUURIMATKALLA tai voit jopa päättää asua pariisilaisessa bed and breakfastissa aidossa pariisilaisessa kodissa.

Kaikki tavat nähdä kaupunkia on oikea. Tärkeintä on sinun osata poimia omasi. Valikomamme on niin suuri, että kaikki ideat ja ajatukset eivät ole esillä sivuillamme. Kysy rohkeasti: kaikki onnistuu!

Mietitkö oman ryhmän kanssa matkaa Pariisiin:
RAKENNA OMA RYHMÄ PARIISIIN