Asterix ja Disney, Pariisin huvipuistot

“Olemme tehneet erittäin onnistuneen ja ihanan Asterix-matkan. Matka onnistui täydellisesti. Saimme myös uusia kokemuksia huvipuistossa, joka on toteutettu aivan ihanasti. Mukavat matkamuistokuvatkin saimme Asterixista, Obelixista ja lapsista. Olen myös kertonut ystävilleni ja tutuille, kuinka mukava paikka Asterix huvipuisto on hotelleineen…”

Asterix-puistoa Suomessa edustaa Pamplemousse Oy. Kauttamme voit tehdä matkoja niin Asterix-puistoon kuin Disneylandiinkin. Niihin on helppo yhdistää myös Pariisin visiitti tai pidempi oleskelu Pariisissa. Samalla lomalla voit käytä vaikka kummassakin huvipuistossa.

Asterix on keskellä luontoa oleva ranskalainen koko perheelle sopiva huvipuisto

Asterix-puisto aukeaa huhtikuun alussa ja sulkee ovensa lokakuun lopussa. Puistossa on runsaasti eri laitteita monen ikäiselle lapselle ja nuorelle, myös aikuisille! Lisäksi paljon erilaisia näytöksiä (akrobatia, sirkus, delfiinit), jotka sijoittuvat puiston eri kyliin. Puiston Wanhassa Pariisissa näet myös käsityöläisnäytöksiä pitkin päivää. Puistossa on ilmainen matkatavarasäilytys. Pariisin lentokentältä suora bussiyhteys puistoon (10 km).

Asterix-puistolla on on oma viehättävä les Trois Hiboux -hotelli lähellä puistoa. Hotellin jokainen huone on 30 neliön kokoinen, niin että perhe (max. 5 henkilöä) mahtuu mukavasti majoittumaan yhdessä. Tämän hotellin aamiainen on varmasti lapsiystävällinen. Hotellin ja puiston sisäänkäyntien välillä kulkee hotellin asukkaille ilmainen bussiyhteys. Puisto on päivittäin auki 10h – 17h00 tai 18h00.

Valitse Asterixin hotelli + lippupaketti tai majoitus Pariisin keskustan cityasunnossa ja tee päiväretki Asterix-puistoon.

 

Disneyland Resort Paris – suuri huvipuisto Pariisin ulkopuolella Val d’Europen alueella

Koe Paris Disneylandin iloittelu kokonaisuudessaan. Puisto on auki ympäri vuoden. Voit tilata meiltä niin pitkän tai lyhyen Disney-matkan kuin haluat. Asu joko puiston vieressä hotellissa tai asunnossa. Näistä ilmainen bussikuljetus puistoon.

Vaihtoehtoisesti asut Pariisissa ja teet sieltä päivän retken puistoon. Paljon perheille sopivia cityasuntoja!