Pariisin pikkujoulu Moulin Rouge

Pikkujoulu Pariisin Punaisessa myllyssä. Lähde pikavisiitille Pariisiin juhlistamaan pikkujoulua ja tekemään jouluostoksia. Joulun alla myös tavaratalot ovat juhlapuvuissa. Matkaehdotuksemme 2 yön mittainen, lisäyöt mahdollisia.

Lähtöpäivän voit valita itse. Pariisin lentokentällä sinua on vastassa yksityinen kuljettajamme. Hän vie suoraan Pariisin hotellille. Illaksi varaamme sinulle halutessa valmiin illallispöydän. Seuraavana päivänä sinulla on aikaa vaikka ostoksille, saat matkaan mukaasi kartan ja vinkkejä. Halutessasi voimme varata myös Pariisin turistikierroksen tai museossa käynnin. Illalla Pariisin Moulin Rougessa valmiit paikat varattuina. Iltajuomana samppanja. Lähtöpäivänä kuljettajamme noutaa hotelillta ja vie suoraan lentokentälle.

Matkakokonaisuus 4 henkilölle. Pienemmille ja suuremmille porukoille pyydä tarjous erikseen.

Matkan hinta 399 € / hlö majoituksella 2hh, lisäyö 99 € / hlö

Matka sisältää yksityiset lentokenttäkuljetukset, majoituksen hotellissa*** 2 x 2hh 2 yöksi, aamiaiset ja Moulin Rougen liput samppanjatarjoilulla.  Tarjous voimassa 12.10.2018 alkaen saatavuuden mukaan koko joulukuun ajan. Hinta ei sisällä lentoja Pariisiin. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.