Toulouse

Toulouse on Ranskan neljänneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Lounais-Ranskassa Garonne-joen varrella ja Canal du Midi -kanavan päässä. Sen väkiluku on noin 450 000, esikaupungit mukaan lukien yli 1,2 miljoonaa. Toulouse on Ranskan suurimman alueen, Midi-Pyrénées’n, pääkaupunki, ja sitä on sanottu vaaleanpunaiseksi kaupungiksi, koska rakennuksissa on käytetty paljon tiiltä ja marmoria. Toulouseen tullaan historian, taiteen musiikin ja ostosten tähden. Se on myös tanssin, etenkin tangon, ja Ranskassa suositun rugbyn kaupunki. Toulouse on myös kätevä etappi laajemman Lounais-Ranskan matkalla.

Toulousea halkoo Garonne-jokiOpastettu pitkä viikonloppu Toulousessa

Vietä mukava opastettu viikonloppu Toulousessa ja näe sekä historiaa että kulttuuria suomea ja ranskaa puhuvan oppaamme kanssa. Majoittuminen Toulousen keskustassa korkealuokkaisessa ja historiallisessa 4* hotellissa La Capitolin aukiolla.

Torstai:
Saapuminen Toulouseen. Tapaat Toulousen oppaan hotellissa, lähtö kävellen Toulousen päänähtävyyksiin historiallisessa keskustassa. Kierto 2 tuntia, lopetus yhteiselle aperitiiville.

Perjantai:
Aamupäivällä oppaamme tulee vastaan hotellille, lähtö kulttuurikierrokselle Toulouseen. Tutustutte Toulousen gastronomiaan, Toulousen kauppahalliin, Augustin-museoon sekä Saint Serninin basilikaan. Lopetus yhteiselle lounaalle Toulousen kauppahallissa. Halutessa mahdollisuus vierailla myös Airbusin tehtaalla (kysy tästä erikseen).

Lauantai:
Vapaapäivä Toulousessa. Tätä varten olet saanut edellisinä päivinä ideoita oppaaltamme kuinka viettää mukava toulouselainen lauantaipäivä.

Sunnuntai:
Paluu kotiin.

Matkan hinta:
Alk. 795 € / hlö, kun 4 matkustajaa matkalla.

Aamukahvilla kaupungilla Toulouse.

Hinta sisältää majoituksen 3 yötä, buffet-aamiaiset, suomalaisen oppaan palvelut torstaina, yhteisen aperitiivin Toulouselle tyypillisessä brasseriessa, museon sisäänpääsyt, suomalaisen oppaan palvelut perjantaina ja yhteinen lounas.

Kysy hintaa erikseen isommalle lähtijäjoukolle. Hinnat edellyttävät neljää matkustajaa majoituksella 2 x 2hh. Hinnat eivät sisällä lentoja Toulouseen. Hinnat ovat hotellin deluxe-huoneisiin. Matkaa voi pidentää halutessaan tai yhdistää muihin Pamplemoussen matkoihin.