Ranskan maaseutu

Kiertele ja pysähdy. Ranska on monen maiseman maa ja  ihmiset ovat maaseudulla kiinnostuneita matkaajasta. He jaksavat auttaa sinua monissa kysymyksissäsi ja ihmetellä miksi ja miten sinä löysit juuri tähän kylään….? Olisiko sinun alueesi tällä kertaa Bretagne, Provence, Bourgogne, Loire vai jokin muu? Polkupyörä Arles

Matkasi aikana voit majoittua yhteen tai useampaan kylään. Yleensä suosittelemme että pysähdyksesi olisi vähintään 2 yötä yhdessä paikassa. Näin ehdit nähdä miten kylä elää arkea. Joillekin paras matka on 5 eri hotellia ja 10 päivää reissussa, joillekin se on yksi mukava kylä ja rauhallinen miljöö kotoisesti asuen.

Lennot ovat useimmiten suurempiin kaupunkeihin, joten tässä ajatusta mitä niiden väliin jäävällä maaseudulla onkaan:

Pariisi – Marseille on matka, johon sinun kannattaa varata noin, mielellään enemmän. Lennät Pariisin, otat auton CDG lentokentältä ja lähdet kohti tuntemattomampaa Ranskaa. Alueet Centre linnoineen ja Auverge maisemineen ovat upeita ajella, lopulta saavut Provenceen. Marseillen vanhassa kaupungissa viihdy ainakin yksi yö ennen paluuta Suomeen.

Marseille – Nizza -retkellä tutustut yksityiskohtaisesti Etelä-Ranskaan, Provenceen ja Rivieraan. Valitse sisämaan reitti tai kulje pitkin rantoja. Välimatkat eivät ole pitkiä, joten viikossa ehdit maistella etelän art de vivreä oikein tosissaan.

Pariisi – Nizza –matkalla koet Ranskan perinteistä maaseutua Burgundissa ja voit myös piipahtaa Alpeilla tai eteläisillä Alpeilla pienkylässä. Lopuksi saavutat turkoosin Välimeren ja vietät viimeisin yösi Nizzan keskustassa.

Majoitamme pääsääntöisesti pieniin ranskalaisiin kylähotelleihin tai asuntoihin maaseudulla.  Käytämme myös yksityisiä ranskalaisia pienlinnoja,  kotimajoituksia tai  vierashuoneita. Kerro minkälaisesta pidät ja me yritämme auttaa löytämään sen sinulle.

Ja yhdestä asiasta voit olla varma koko ajan – ruoka maistuu hyvältä eikä se lopu. Ranskassa nautitaan elämästä.