Alpit viettelevät kesällä ja talvella

Alpeilla koet vihreän ja valkoisen yhtä aikaa. Koe Ranskan puoleisten Alppien pienet ja isot kylät autolla. Lähtö Genevestä, josta ajat Aravisin ylätasangolle, pysähdyt Clusaz’ssa ja vaikka Annecyssa, yhdessä Ranskan kauneimmista kaupungeista. Reitin varrella myös Cormet de Roseland ja Les Arcs sekä Iseranin ylitys. Käytännössä ajat melko vähän kilometrejä, mutta paljon korkeuseroja.

Chamonix ja muita kohteita

Alpit eivät ole vain hiihtoa, vaan upea kohde myös kesällä. Katso suosituksemme TALVILAJIEN YSTÄVILLE, kesäisistä alppimaisemista kiinnostuneille KESÄINEN ALPPIPATIKOINTIMATKA.

Annecy

Ota Alppien kauneimmat kylät joko yhdessä tai erikseen haltuun. Hulppeita vuoria ja turkoosia vettä. Patikoi, pyöräily, rullaluistelu tai nauti vain kauniista maisemista ympärilläsi. Annecyssa majoittuessasi voit retkeillä kauniin Annecy-järven ympäri. Voit valita asunnon tai hotellin kaupungin keskustasta tai järven rannalta. ANNECYSTA LISÄÄ JA MAJOITUKSIA.

Annecy-järven maisemissa.
Alppien juustolat ja pienet kylät

Herkkusuille ja juustonystäville olemme valmistaneet reitin, joka kiertää Alppien maukkaimpien juustokylien läpi. Toiset karttavat nämä kylät kaukaa, toiset rakastavat niitä. Pyydä meiltä juustoreitin tiedot lähtiessäsi lomalle. Matka-aikaa voidaan pidentää halutun mittaiseksi. Myös reittejä voidaan vaihtaa. Minimiaika matkalle 3 vrk.