Baskimaan maaseutu

Biarritzista voit lähteä rantaa pitkin etelään tai pohjoiseen, tai sitten sisämaahan. Katso muutamia ideoitamme. Yhdistä vaikka asuminen Biarritzin keskustassa ja maaseudulla.

Ongi etorri!

Baskimaan maaseutu lumoaa

Baskimaa niin Ranskan kuin Espanjankin puolella on omanlaisensa matkakohde. Mm. maut, maisemat ja baskin kieli antavat matkallesi paikallista tuntua. Aidointa baskimaata löydät maaseudulta, ja suosittelemmekin majoitusta perheen pitämässä maaseutuhotellissa. Tutustu kauniisiin baskikyliin Ainhoa, Sare, Espelette, ja tee päiväretki vaikka Espanjankin puolelle. Hotellilla puutarha ja uima-allas.

Hinta 4 yön matkasta alkaen 490 € / hlö.
Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, vuokra-auton koko matkan ajalle Biarritzin lentokentältä sekä kaupunkien ja alueen kartat ja infot mukaan. Huoneet saatavuuden mukaan.

Baskikaupunkeja ja maaseutua

Vietä rantakaupunki Biarritzissa 2 yötä, siirry baskimaan maaseutuhotelliin ja nauti sisämaan kauneudesta 3 yön verran, sitten vielä lopuksi piipahdus Pyrénées-Atlantiquen maakunnan puolelle Paun kaupunkiin 2 yöksi. Matkasi sisältää vuokra-auton koko matkan ajalle, 7 yön majoituksen aamiaisilla, kartat ja infon.

Hinta 7 yön kiertomatkasta alkaen 870 € / hlö.
Hinta sisältää majoitukset kahden hengen huoneessa, vuokra-auton koko matkan ajalle Biarritzin lentokentältä sekä kaupunkien ja alueen kartat ja infot mukaan. Huoneet saatavuuden mukaan. Myös lisäyöt kohteissa onnistuvat.

 

Ranska ja uima-allas Biarritz

Matkaehdotus Baskimaa ja Pyreneet

Tällä matkalla pääset tutustumaan niin Baskialueisiin ja Pyreneitten ulkoilumaastoihin kuin myös merenrantakaupunkiin. Matkan varrelle sijoittuvat viinialueet Irouléguy ja Jurançon. Matkasi alkaa Biarritzin kaupungista, jossa saat käyttöösi vuokra-auton. Kaksi ensimmäistä yötä Atlantin rannalla sijaitsevassa Guetharyn pienkylässä Saint Jean de Luzin ja Biarritzin kaupunkien välissä. Tämän jälkeen lähdet ajamaan kohti Espanjan rajaa ja baskialueita. Majoitus kaksi yötä Saren kylässä vanhassa 1600-luvulta peräisin olevassa baskihotellissa. Viimeiset kolme yötä Pyreneillä majatalossa, missä hintaan kuuluu jo aamiaiset ja illalliset. Majatalon lähipiiristä lähtee paljon kävely- ja ulkoilureittejä, joten sinulla on mainiot mahdollisuudet ulkoilla jylhien vuoristojen kupeessa. Tämä alue on vähiten asuttua seutua Pyreneillä, joten omasta rauhasta ja upeista maisemista ei taatusti ole pulaa.

Hinta 7 yön matkasta alk. 790 € / hlö
Hinta sisältää majoitukset kahden hengen huoneissa ja vuokra-auton koko matkan ajaksi sekä kaupunkien ja alueiden kartat. Lennot eivät sisälly hintaan. Matkaan voi lisätä viinitilavierailuja Irouléguyn tai Jurançonin viinialueilla. Myös lisäyöt kohteissa onnistuvat.