Burgundi on hyvää ruokaa, viiniä ja pienkaupunkeja

Viineistään ja ruoastaan tunnettu Burgundi näyttää parastaan kaikille matkustajille. Alueeseen on helppo lähteä tutustumaan joko Pariisin tai Geneven kautta. Kaunista luontoa, kanaaleja, siistejä kaupunkeja ja paljon nautittavaa.

Burgundi on Keski-Ranskassa, suurien jokien ympärillä sijaitseva kukkulainen alue, joka tunnetaan varsinkin Bourgogne-viiniä tuottavista viinitarhoistaan. Burgundin viinit lukeutuvat maailman tunnetuimpiin. Burgundin viinit on kehitetty nautittaviksi ruoan kanssa, ja tästä syystä alueella on hyvät mahdollisuudet kokea elämyksiä myös maalaisherkkujen maailmassa.

Esimerkkimatka maaseutukartanoon Burgundin tyylikkyyttä ja vehreyttä maaseutukartanossa.

Majoitus Chablis’n maaseudulla sijaitsevassa tunnelmallisessa kartanossa, joka sittemmin kunnostettu hotelliksi. Hotellissa hyvä ravintola ja illallistat isäntäväen kanssa. Lähistöllä viinitiloja ja mahdollisuus maisteluun. Voit myös pelata tennistä (5 km), golfia (25 km) ja pyöräillä. Kysy matkasta tarjousta omille matkapäivillesi.

Pidennetty viikonloppu sinappikaupunki Dijonissa

Lennä Pariisiin, mistä TGV-junalla Dijoniin. Majoitus keskustan hotellissa, mistä mahdollisuus vuokrata pyörä päiväretkille luontoon ja viinitiloille. Tai jää kaupunkiin shoppailemaan ja nauttimaan tunnelmasta. Junalla voit käväistä myös toisessa Burgundin alueen kaupungissa Beaunessa. Täällä entinen sairaala on nykyisin museo ja viinitila, jo historian ja arkkitehtuurin kannattaa Beaunessa vierailla.