Bretagne on merenkävijöiden aluetta

Ranskan Bretagne on kaunista ja monipuolista aluetta. Bretagnelaisia kutsutaan usein jääräpäiksi ja hiljaisiksi ranskalaisiksi. Mutta kuinkas muuten, ollaanhan merenkävijöiden alueella.

Bretagnessa on monta kylää ja monta ilmettä. Pohjoinen ja eteläinen puoli eroavat niin maisemiltaan kuin tunnelmaltaankin. Tutustu alueen majakkakulttuuriin, syö elämäsi parhaita mereneläviä, nauti merestä. Matkalla kohti Brestiä, Bretagnen kärkeä voit pysähtyä vaikka Mont Saint Michelin luostarilla Normandiassa.

Batz sur mer ja Bretagnen ranta on kiva kohde perhelomalle

Perheloma Batz sur Mer (eteläinen Bretagne), 7 yötä

Bretagnen eteläosassa Atlantin puoleisilla hiekkarannoilla mukava perhelomakohde. Batz sur Mer tarjoaa monenlaista tekemistä purjehduksesta historiallisiin nähtävyyksiin unohtamatta hiekkalinnojen rakentamista ja tietysti uimista! Lähin suuri kaupunki Nantes. Majoitus huoneistohotellin kaksiossa alkovilla. Merinäköala. Alueella lukuisia huoneistoja neljässä eri rakennuksessa. Uima-allas. Huoneistoissa perusvarusteltu keittiö, kph, wc.

Viikon matkan hinta: alk. 290 € / hlö, kun 4 matkustajaa.
Matka sisältää vuokra-auton (Ford Focus tai vastaava) Pariisin lentokentältä koko viikoksi, majoituksen kaksiossa alkovilla, merinäköalan, lakanat ja pyyhkeet, autopaikan, Bretagnen road bookin, kartan. Matkaan eivät kuulu lennot, aamiaiset, paikalliset turistiverot huoneistohotellissa (n. 1€/aik/pv).

Perheloma Saint Malo (pohjoinen Bretagne), 7 yötä

Saint Malon vanha ja kuvauksellinen kaupunki on Smaragdirannikon jalokivi Bretagnessa. Kaupunki on tunnettu historiaan liittyvistä merirosvoista ”les corsairs”, niin kuin myös meriaiheisista kilpailuistaan ja tapahtumistaan. Tee vaikka päiväretki lautalla ihastuttavalle Jerseyn saarelle! Majoitus huoneistohotellissa**** aivan rantaviivan tuntumassa kolmiossa osittaisin merinäkymin. Huoneistoja samassa rakennuksessa useita. Hotellilta suora yhteys rantaan. Uima-allas. Huoneistoissa perusvarusteltu keittiö, kph, wc. Saint Malon vanhaan kaupunkiin matkaa muutama kilometri.

Viikon matkan hinta: alk. 450 € / hlö, kun 4 matkustajaa.
Matka sisältää vuokra-auton (Ford Focus tai vastaava) Pariisin lentokentältä koko viikoksi, majoituksen kolmiossa osittaisin merinäkymin, lakanat ja pyyhkeet, autopaikan, Bretagnen ja Normandian road bookin, kartan. Matkaan eivät kuulu lennot, aamiaiset, paikalliset turistiverot huoneistohotellissa (n. 1€/aik/pv).

Kaikki hinnat edellyttävät 4 matkustajaa. Hinnat paikkatilanteen mukaan.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut.

bretagnen kartta, Bretagnen monta eri aluetta

Vai haluaisitko lähteä Saint Briac Sur Merin kylään, missä esimerkiksi Hugh Grant viettää lomiaan? Brittinäyttelijä jota kutsutaan todelliseksi frankofiiliksi… Kysy lisää Bretagnen kohteista ja kylistä toimistoltamme.

Katso myös lisää tietoa VUOKRATTAVISTA ASUNNOISTA Bretagnessa.

Haluaisitko PYÖRÄILLÄ BRETAGNESSA?