Kiertomatka Korsika

Korsikan venesatama Ajaccio

Korsika on ulkoilijan saari Välimerellä ja luontoa rakastavan kohde. Omatoiminen kiertomatkamme näyttää Korsikan eri kulmia sinulle niin, että tutustut saaren parhaimpiin alueisiin.

Saari ympäri omatoimisesti viikossa

Matkaesimerkissämme lähdet liikkeelle vuokra-autolla Ajacciosta. Tämän jälkeen jatkat pohjoista kohti Erbalungaan. Aikaa paikan päällä sinulla on kaksi päivää nauttia upeista rannoista ja merellisestä elämästä. Ota aikaa kiertääksesi upea Cap Corse. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti Porto Vecchiota ja tutustumisen arvoinen kaupunki matkan varralla on esimerkiksi historiallinen Corté. Porto Vecchiossa lähellä on Cerbicalen luonnonpuisto sekä upeat golf-kentät. Seuraava kohteesi on Porto Pollo, jälleen kaksi päivää meren rannalla kuvankauniissa maisemissa. Matkasi päätät yhdellä yöllä Ajaccion kaupungissa.

Ajacciossa sinulle on varattu yksi, muissa kohteissa pysähdyspaikoissa kaksi yötä. Auton luovutat pois saapuessasi Ajaccioon, joten halutessasi voit myös pidentää oleskelua. Korsikan pääkaupunki on Napoleonin synnyinkaupunki Ajaccio. Myös Kristoffer Kolumbuksen väitetään syntyneen Korsikalla (1451), Calvin kaupungissa, joka, kuten koko Korsika, kuului tuohon aikaan Italialle. Muistathan, että Korsikalla ei matkoja lasketa kilometreissä vaan ajotunneissa! Siksi tällä matkalla nautitaankin maisemista.

Matkasi sisältää:
– Autovuokran Ajaccion lentokentältä Korsikan kierrosta varten
– 2 yön majoitus Erbalungassa
– 2 yön majoitus Porto Vecchiossa
– 2 yön majoitus Porto Pollossa
– 1 yön majoitus Ajacciossa
– Autovuokran vakuutuksineen ja rajoittamattomat kilometrit Ajaccio-Ajaccio
– Aamiaiset majoituksissa
– Matkan ohjeistus ja infoa Korsikasta

Hinta matkalle alkukesästä alk. 1190 € / hlö majoituksella kahden hengen huoneessa.

Korsika upeat uintipaikat Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja/matkoja Ajaccioon. Matkan voi yhdistää myös lomaansa esimerkiksi Nizzassa, josta laivakuljetukset Ajaccioon.

Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää Pamplemoussen muihin matkoihin.