Perhematka Loiren laaksoon ja eläinpuistoon

Pidennetty viikonloppu Loiren laaksossa perheille (3 yötä). Näe eläintarhan pandat ja kaikki muut eläimet. Samalla matkalla voit tutustua myös Ranskan suurimpiin linnoihin ja ajella pitkin kaunista Loiren laaksoa.

Eläintarha:
Loireen sijoittuvat eläintarha on poikkeuksellinen, sillä siellä näet eksoottisia eläimiä. Näitä ovat esimerkiksi pandat, joiden hyvistä olosuhteista puistossa ollaan erityisen ylpeitä ja palkittuja. Kesällä 2012 tarhaan syntyi myös elefantinpoikanen, ensimmäinen Ranskassa syntynyt elefantti. Vauva painoi syntyessään 150 kg ja söi 10-12 litraa maitoa päivässä.

Puistossa on myös muita mielenkiintoisia ja harvinaisia eläimiä kuten koalat, leijonat, tiikerit, kengurut ja kirahvin “serkku” okapi. Lisäksi puistossa simpansseja (perheitä), orankeja, vesieläimiä ja lintuja. Yhteensä eläimiä on 4600, joten täällä päivä tai päivät kuluvat mukavasti koko perheellä. Eläintarha on keskittynyt eläintensuojeluun. Syntymiä eläintarhassa nähdään vuosittain noin 450. Kokonaisuudessaan puisto on 28 hehtaaria.

Majoitus:
Majoitus tällä eläintarhan matkalla on lähellä eläintarhaa sijaitsevan linnahotellin piharakennuksessa, missä varattavissa on perhehuoneita. Aamiaiset ja illalliset syöt kuitenkin linnassa. Paikan päällä ulkouima-allas (auki touko-syyskuu), kylpylä, tenniskentät.

Loire on mukava kohde myös patikoida ja pyöräillä. Majoituksen sijainti lähellä Tours’n kaupunkia (16 km), autolla Pariisin lentokentiltä noin 2,5h. Lähellä Loiren laakson upeita linnoja, eläintarhan lisäksi ehdit mukavasti näkemään ja ehkä tutustumaankin linnoihin.

Hinnat alkaen 530 € / aikuinen, 470 € / lapsi alle 11-vuotias

Matkasi sisältää vuokra-auton Pariisin lentokentältä, 3 yön majoituksen perhehuoneessa, aamiaiset ja illalliset, sisäänpääsyt Beauvalin eläintarhaan 1 pv. Lennot eivät kuulu matkaan. Hinta edellyttää 2 aikuista ja 2 alle 11-vuotiasta lasta. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut.

Mikset viettäisi myös muutamaa päivää Asterix-puistossa tai Disneylandissa tämän matkan yhteydessä? Silloin lisäämme pakettiisi vähintään yhden yön Pariisissa.