Normandia on aistikas ja tuoksuva

Ranskan Normandia on kuuluisa toisen maailmansodan tapahtumista sekä tietysti gastronomiastaan, Calvadoksesta ja siideristä. Normandian maisemat vaihtelevat rannikolla kivisistä jyrkistä rantatörmistä hienoiksi hiekkarannoiksi. Omenapiirakka Tarte Tatin on aidosti tätä maakuntaa. Maista!

Tyrskyjä Normandian rannikolla. Kuva Dieter Basse.

Normandian aluetta hallitsevat vehreät niityt ja laitumet, joilla lehmät saavat laiduntaa vapaana. Tästä syystä alueella tuotettuja maitotuotteita pidetään hyvin herkullisina. Alueelta tulee paljon erilaisia tunnettuja juustoja, kuten maailmankuulu Camembert -valkohomejuusto. Normandiassa on paljon omenapuita, joista tuotetaan Calvadosta ja siideriä sekä erikoisempaa Pommeauta. Kuuluisia ovat myös erilaiset omenaleivokset, kuten Tarte Normande -omenatorttu.

”Todella ihana reissu. Majoitukset olivat mahtavia etenkin maaseudulla ja Saint Malossa. Reitti oli todella mukava. Oli hienoa nähdä niin paljon erilaisia paikkoja Ranskassa. Omatoimisesti emme olisi löytäneet näin hienoihin majoitus- ja vierailukohteisiin.”
M & Mme Peltola, häämatkalla Normandiassa 

“Teillä on tosi hyviä ideoita mitä Ranskassa voi tehdä ja matka oli erittäin hyvin järjestetty. Kun ammattilainen on suunnitellut matkan, niin odotukset ovat korkealla ja täytyy sanoa, että tämä matka ylitti odotuksemme! Merci.” Reissussa pienen lapsen kanssa ympäri Normandiaa 

Pariisi ja Normandia 7 yötä, suurkaupungin tunnelmaa ja maaseudun rauhaa

Vietä ensin kolme ikimuistoista päivää Pariisissa. Majoitu Eiffel-tornin lähellä ja käy Louvressa, nouse Eiffeliin, risteile Seinellä ja vietä iltaa kabareessa. Suurkaupungin vilinän jälkeen vuokra-autolla maaseudun rauhaan. Asu kotoisasti pienessä B&B -majoituksessa Calvadosin maaseudulla omenatilalla. Lähistöllä useita eri siideritiloja sekä calvadoksen- ja juustonvalmistajia. Lisäksi vielä kaksi yötä idyllisessä rantakaupungissa, josta voi tehdä päiväretken luomoavaan luostarisaareen Mont Saint Micheliin.

Maalaisromantiikkaa siideritilalla Normandiassa

Matkan hinta: alk. 695 € / h
Sis. vuokra-auton Normandian osuudelle, majoituksen Pariisissa (3 yötä), majoituksen omenatilalla (2 yötä), majoituksen rantakaupungissa (2 yötä), aamiaiset, Normandian kartan, road-bookin ja historiallisen maihinnousun esitteen sekä listan siideri-, calvados- ja juustotiloista alueella. Hinta ei sisällä lentoja. Hinta laskettu kahdelle. Hintaan lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut. Auto ja majoitukset saatavuuden mukaan, pidätämme oikeuden hinnanmuutokseen.

vai

Perhelomailua Normandiassa, 7 yötä

Normandian sydämessä, meren ja maaseudun välissä sijaitseva Houlgate on helppo ja idyllinen vaihtoehto perhelomailijoille. Uudehkot asunnot merinäkymin, hyvät palvelut ja kohteen kylpylä antavat matkaan ripauksen luksusta. Kaikissa asunnoissa parveke tai terassi sekä täysin varustellut keittiöt. Olet maaseudulla mutta keskellä kaikkea.

Hinta 4 hengen perheeltä alk. kesäkuussa: 435 € / henkilö.
Matka sisältää vuokra-auton (Ford Focus tai vastaavan kokoinen) Pariisin lentokentältä viikoksi, majoituksen kahden makuuhuoneen paritalossa, lakanat ja pyyhkeet, autopaikan, Normandian road bookin, kartan. Matkaan eivät kuulu aamiaiset, paikalliset turistiverot (n. 1€/aik/pv). Hinta edellyttää 4 matkustajaa. Hinnat paikkatilanteen mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut.

Kaveriporukalla Normandiaan – valmis matkaohjelma

Kerää oma matkaporukka ja pyydä tarkempi tarjous valmiista pidennetyn viikonlopun matkasta Normandiaan. Mukana opas, matkassa puolihoito, sopivasti historiaa, omenajuomia, juustoja ja vapaa-aikaakin. Katso pienen porukan VALMIS MATKAEHDOTUS NORMANDIAAN.

Puutarhamatka Normandiaan

Normandiassa on lukuisia puutarhoja kaupungeissa, maaseudulla, linnojen pihoilla. Nähtävää ja tuoksuja riittää ympäri vuotta – huhtikuussa juhlitaan tulppaanifestivaaleilla, kesäkuussa ihaillaan omenankukkia, keskikesällä lumpeita ja syksymmällä kukassa ovat krassit ja daaliat. Katso lisää PUUTARHAMATKASTA NORMANDIAAN.

Normandian maihinnousumatkat

Toisen maailmansodan historiallisille paikoille on mahdollista toteuttaa omatoiminen tai opastettu matka. Myös Pariisin kauunkilomaan on helposti yhdistettävissä päivän tai kahden päivän retki Normandiaan. Katso lisää vaihtoehdoista, mikä on SINUN MATKASI MAIHINNOUSURANNOILLE?