Normandian puutarhat

Normandia tarjoilee silmänruokaa koko vuoden ympäri. Keväällä nousevat tulppaanit ja jos ajoitat matkasi alkukesään, näet mm. omenapuut kukassaan. Keskikesässäkin on omia lajejaan ja syksy tuo puiden lehtiin väriä. Parhaat palat väriloistosta ja kukkien huumaavista tuoksuista näet ja koet puutarhamatkalla Normandiassa.

Normandia kukkaloistoa, Lisieux, Honfleur, maihinnousurannat

Normandian puutarhat – 3 yön matka

Suosittelemme autoreittisi aloitusta vierailulla Givernyssä impressionisti Claude Monet’n talossa ja puutarhassa.

Ensimmäinen majoituksesi on kivenheiton päässä Givernystä, 1900-luvun alun kartanohotellissa. Huoneestasi on upeat näkymät Seine-joelle, ja illalla makuhermoja hellitään gourmet-illallisella hotellin ravintolassa.

Normandian puutarhakierros jatkuu tästä edelleen Calvados’n maaseudulle. Kahden seuraavan yön tukikohtasi on Bed & Breakfast -maalaistalo, jonka ympäristössä on lukuisia Ranskan kauneimmiksikin kutsuttuja puutarhoja. Saat reittiohjeet ja tarkemmat puutarhalistaukset mukaasi toimistostamme.

Hintaalkaen 530 € / hlö
Matka sisältää
– 1 yön majoituksen kartanohotellissa Givernyn lähellä
– 2 yön majoituksen kukkaloistostaan kuuluisassa maalaistalossa
– aamiaiset
– yhden illallisen (ilman juomia)
– vuokra-auton Pariisin lentokentältä
– kartat ja reittiohjeet mukaan.
Majoitukset saatavuuden mukaan. Hinta edellyttää majoitusta kahden hengen huoneessa. Matka ei sisällä lentoja Pariisiin. Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää toiseen Pamplemoussen matkaan.

Normandialainen puutarha