Provence on kauniita kyliä

Esimerkkimatkakokonaisuus Provenceen tutustumiseen. Matkan aikana tutustut Välimeren elämään, valoon ja Provencen kyliin, ja asut kahdessa kaupungissa; Ranskan vanhimmassa kaupungissa Marseillessa sekä taiteilijoiden suosimassa romanttisessa Aix en Provencessa. Matkaan sisältyy valmiiksi retki, jossa käydään opastetusti tutustumassa Provencen kyliin kuten Lourmarin, Bonnieux ja Roussillon.

Majoitukset 3 yötä Marseillen keskustahotellissa ja 3 yötä Aix en Provencen keskustahotellissa, buffet-aamiaisilla. Välimatkat liikut edullisilla paikallisbusseilla tai lähijunalla – autovuokra lisämaksusta. Autoillen saat enemmän vapautta matkaasi, ja voit retkeillä oman aikataulun mukaan toreille, rannoille ja viinitiloille.

Matkakokonaisuus on tehty niin, että voit olla ensiksi joko Marseillessa tai Aix en Provencessa. Marseillen lentokentältä kumpaankin kaupunkiin pääsee lentokenttäbussilla. Aix-Marseille välillä kulkee sekä paikallisjuna että bussi lyhyin välein, joten pääset helposti vaihtamaan kaupunkia. Opastettu retkemme lähtee Aix en Provencesta ja myös paluu on samaan paikkaan.

Matkaan sisältyy opastettu päiväretki Provencen kyliin

Lähtöpaikka retkelle on Aix en Provence. Koko päivän retken aikana käyt sisä-Provencen kylissä kuten Lourmarin, Bonnieux, Gordes ja Roussillon. Jokainen näistä kylistä on oma pieni helmensä ja usean valokuvan arvoinen. Näissä kylissä asuu runsaasti taiteilijoita, erityisesti tällä Luberonin alueella on keramiikkataidetta. Retki kansainvälinen, se kuljetaan minibussilla ja se opastetaan englanniksi.

Hinta 6 yön matkasta sisältäen retken alkaen 695 € / hlö.
Majoitus on 2 hengen huoneessa ja sisältää aamiaiset. Matkaan voi lisätä öitä tai kohdekaupunkeja.

Haluatko nähdä Provencea omatoimisesti?

Kierrä omatoimisesti autolla Provencen idyllisissä pikkukylissä ja Välimeren rannalla. Aja kauneimpia reittejä aidossa Provencessa, niin että sinulla on valmiiksi tehty suunnitelma hotelleja ja ajopäiviä varten. Voit myös vuokrata asunnon ja vain nauttia Provencen auringosta!

Katso tästä muutamia esimerkkejä:

LAVENTELIREITILLÄ RÄTTISITIKALLA

LOMATALOT JA -ASUNNOT PROVENCE

VERDONIN LUONNONPUISTO AKTIIVILOMAILIJOILLE

HIPPIAUTOLLA PROVENCESSA